[5700] nekoliko pitanje - symbian pocetnik
evo drustvo drago, prvi put u zivotu drzin symbian mob u ruci pa bi volija saznat malo vise stvari o mogucnostima koje mi doticna nokia pruza...
ovu temu san zamislija kao "svoju" u kojoj bi ja postavlja konkretna pitanja, a ljudi dobre volje bi mi odgovarali (mislin da je bolje tako nego da za svako pitanje otvaran novi topic)....eto nadan se na razumjevanju jer mi je ovo stvarno sve novo...
btw, ako je tema na krivom mjestu, neka modovi slobodno premjeste...
za pocetak, evo nekoliko pitanja...
1) najvise me zanima navigacija i gps...znan da treban kupit gps modul, ali me zanima kako da nabavin kartu hrvatske i to sve skupa stavin u funkciju??
2) aplikacije- jesu li aplikacije univerzalne za sve nokiine modele ili moran trazit bas za 5700 nokiu?? di da uopce nadjen stvari koji provjerene rade, tipa igre, teme i dr. i kako da to instaliran??
3) koje sve mogucnosti i zanimljivosti mi pruza nokia 5700 sta se aplikacija tice?? ne zanima me internet, nego stvarcice tipa navigacija i sl.
4) mogu li preko svog moba gledat TV i kako?? cuja san da vip korisnici imaju besplatno par sati predvecer.... jel zna ko sta o tome??
eto toliko za pocetak...nadan se da cete imati razumjevanja, svi su jednon bili pocetnici:respect:
[5700] nekoliko pitanja u vezi mobitela
zanima me sljedece (no uvijek možete navesti još nešto....)
- jeli ono okretanje kvalitetno napravljeno, ili će mi za 10 da otic?
- možda malo glupo pitanje; dali se može puni krug raditi sa tim dolje na okretanje, ili samo 180° pa nazad u istom smjeru?
- kakav je Symbian OS, nikada nisam imao priliku imat ga (niti ga koristit) kao što nisam ni NOKIU imao (osim 3310 koj sam koristio samo 1 mj.)
- jel se igrice mogu primati preko bluetootha?
eto, to je uglavnom sve što me zanima, no možete još navest. User review bi dobro došao...