[6300] Puna memorija telefona, a u njemu ništa?
Eto, danas probao staviti neku novu temu, kad mi mob javi da nema dovoljno memorije. Odmah sam išao provjeriti stanje memorije, kad ono javlja da ima još slobodnih 14kb na telefonu! WTF!? :mad:
Uglavnom, piše da u galeriji (memoriji telefona,dakako) ima 5MB podataka...ok možda mi je netko nešto iskopirao na mob dok je prčkao...ja provjerim, a ono u galeriji sve skupa oko 1,5MB podataka...ali telefon uredno javlja da u galeriji ima 5MB.
Nakon toga svaka promjena na mobitelu postala je mission impossible. :angry: Uglavnom, gasi/pali je sredilo stvar, i nakon toga ispravno pokazuje koliko čega ima.
Stvar je u tome (tolko sam skužio) da mi je frend poslao jučer 10 novih tema koje sam danas htio isprobati. Da bi telefon loadao temu, treba mu dakako nešto mjesta, i pretpostavljao sam da se ona sprema u memoriju telefona, ali nije mi jasno da nakon što stavim 1 temu,isprobam, pa drugu - on zauzme mjesta za 1.+2. na telefonu...tako da nakon 10-tak tema se telefon zbananira i moram ga gasit/palit da bi mogao dalje uopće radit s njim.
E sad pitanjce je jel to kakav bug, ili ima na telefonu kakva opcija da se to isključi i sl.?
(soft je 5.0 s kojim je i došao, inače nikakovih problema dosad)