evo promjenio sam drivere od kamere stavio sam kiromag i sad kad idem nest slikat pise "Itvršava se drugi program.Zatvorite ga, a zatim pokrenite kameru.
promjeni sam camdriver0 file s drugim a onaj camdriver1 ostavio i neradi
Printable View
evo promjenio sam drivere od kamere stavio sam kiromag i sad kad idem nest slikat pise "Itvršava se drugi program.Zatvorite ga, a zatim pokrenite kameru.
promjeni sam camdriver0 file s drugim a onaj camdriver1 ostavio i neradi
probaj s drugim cam driverima
probaj drugi cam driver... a ja koliko znam driver za cameru mora imati tacno naziv camdriver0
evo stavio sam zuzu 2007 i opet
neznam sta sad da radim
za svaki driver sam iso ovako oso u \ifs\settings\camera i izbriso camdriver0 i stavio od novih drivera camdriver0 a ima jos jedan file camdriver1 njega sam ostavio
ja nisam nish brisao, napravio path u xs++ files to upload i tam stavio camdriver0 i sve radi bez prob.
camdriver1 je pomocna kamera. probaj drivere od w610 i k800, ako ne upali moraces ponovo flashati FS. ja sam stavljao drivere od k750 i k800 na w610 i nijedan nije radio osim drivera koji su iskljucivo napravljeni za k550/w610.
EDIT: vidim da moddas k610, ako na kraju ne nadjes originalni soft, mozes ga konvertovati u w660, samo pazi na cid i color.
ja sam stavio orig soft na k610, tak da ima za nac i to. Milanche mi je uploadao fs sa hr jezikom :respect: tak da i za to ima link...
A kak je s tim w660 softom, jel radi ok sad? Cuo sam da je jako bugovit.
idem probat odavdlje drivere za K610i
http://www.topsony.com/foro/showthread.php?t=42830
ako si regan mjesec dana i imas dosta postova onda mozes skidati. u suprotnom, potrazi na nekoj drugoj stranici.
da, tako je i meni na k550i bilo dok je radio. nemoj dirati camdriver1, jer u suprotnom valja ti preflashati FS, a ta kamera je slabija, tako da je mozes cak i spaliti, iako je malo vjerovatno.
EDIT: sil probao numberove drivere za k610i?
na topsonyju je number1 stavio dobre k610 drivere. trenutno su njegovi jedni od ponajboljih. http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=6256
ja sam imo takav problem na k800, nakon ubacivanja ne znam kolko camera drivera, odjednom mi se pojavljivala ta greska (druga aplikacija pokrenuta- ugasite je a zatim upalitze kameru) i stavljo sam opet sve zive camera drivere, i pomoglo je samo ponovno flashanje (komplet main, fs)
sad sam si opet stavio druge drivere i radi savrseno, samo si ponovo flashaj mob i 100% ce ti radit sve
najbolje ti bi bilo da flashas tel sa originialnim firmwareom pa viidi sta ce bit
pa dobro... nisam vidio da je napiso da je proradilo...
sorry