K550i dead? Pokusaj flashanja sa W880 softom
Ovako: ima(o)m sam k550i otp cid51 erom cid52. Onda mi je pala glupa ideja da flasham soft od W880i RED CID52. Kontam kamera je ista i ista HW platforma. Medjutim kad sam flashao na mobu samo blinka ekran, pali gasi se. Rekoh da vratim stari software. I kad sam vratio nece da ocita SIM? Prvi put samo se restarta drugi put pise Sony Ericsson i ne reagira dalje, a treci put dodje do menija i kaze insert sim, tj kao da nema kartice. Ta se tri slucaja javljaju naizmjenicno. Onda sam dosao do service menija, tj upalio bez SIM. Radi sve samo earphone i speakerphone ne sviraju??? Nakon toga stavio sam cisti soft od W610i pa onda nakon njega stavio (vratio) K550i s odgovarajucim custom, medjutim i dalje stoje meniji Normal i Flight Mode. Nakon flasha pise Please Wait i onda se ocita kao i svaki normalni flash. XS bez problema flasha i prepozna mob. Moze li reci neko sta mu je i moze li se ovo popraviti. BTW mob je lockan na jednu domacu mrezu i prima samo te kartice, i da, flashao sam sa simom. Ja mislim da mu je izgorio audio chip i sim card citac, pa me zanima da li se ovo da popraviti, koliko god da kosta, jer stvarno mi je ovaj mob najvazniji od svega...:cry: