Znaima me koji od operatora daje najeftiniji dial up, bez priključne pristojbe, znači kolko potrošiš tolko platiš(čisti računi duga ljubav)!
I zanima me ako se netko drugi koristi mojim dial up accountom na drugom broju, dal on dobiva račun ili ja?
Printable View
Znaima me koji od operatora daje najeftiniji dial up, bez priključne pristojbe, znači kolko potrošiš tolko platiš(čisti računi duga ljubav)!
I zanima me ako se netko drugi koristi mojim dial up accountom na drugom broju, dal on dobiva račun ili ja?
Carnet,dial up je vezan za broj a ne za korisnicki racun.Sa kojeg broja se spojis njemu ide na naplatu.
Pravo na korištenje ove usluge imaju:
* zaposlenici ustanova članica
* studenti ustanova članica, neovisno o statusu
* suradnici ustanova članica, ukoliko sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njezinim komercijalnim poslovima
* osoblje osnovnih i srednjih škola i knjižnica
* učenici osnovnih i srednjih škola
* administratori gostujućih informacijskih servisa na javnim računalima
* pojedinci predstavnici institucija s državnog proračuna, društava, udruga i zajednica te međunarodnih ustanova
??
I svake godine se ponovno mora zatražiti usluga!
S toga ništ!
Jel ima šta povoljnije od optime (OptiNET Basic) od 7-19 5,86Kn, a od 19-7 2,93, jedino šta još ima naknada za uspostavu poziva, al to nije problem!
A majka te rodi, pa nadji nekoga tko ide u skolu i neka ti on uzme korisnicko ime i lozinku:respect:
Nemože adsl, jer nije dostupan, pa jedino jeftino rješenje ostaje ovo.
Ma zanm nađi nekog ali čemu zajebancije,,oljakanje nekog, ma ova optima će biti ok!
:tclosed:
a mobilni internet? jesi o tome razmisljao? on je dostupan i na vrhu Velebita.
Evo pogledaj H1Telekom cini mi se dosta povoljan
Najjeftiniji je Carnet.
Ako nemozes dobit Carnetov user/pass , onda su tu jos VMmreze
Isto netreba potpisivat ili placat pretplatu, samo se registriras preko weba za VMpuls 2 (puls 1 je s pretplatom) i vec surfas.
Cijene su tu
http://www.vm-mreze.hr/cijene/cijene_dial_plus2.asp
Zero pravo kaže. Jeftiniji ti je GPRS/EDGE od tog modema...
a zar nema u hr neki vid wadsla ili wirllesa???
ako ne onda uzmi mobilni net ili onaj vip homebox ili satelitska+mobilni net.
carnet je 1,86kn po satu , nekak sumnjam da je gprs jefitniji od toga .
nadji pobogu nekog ko ce ti izvadit username i pass to je cas posla kaj si tak uštogljen.
Vodafone mobile broadband. samo nađeš nekog sa carnet računom i to je to... giga prometa je 145 kuna mjesečna, plus mogućnost uzimanja dodatnih paketa prometa po povoljnoj cijeni. 3.6 Mbps veza u području UMTS signala, 236.8 na području edge signala.