Pošto nam stižu ti dani pa da vidimo jel tko šta zna šta Vip nudi nama koji smo na bonovima!!!!
VJEROVATNO NIŠTA JER SU LOPOVI!!!!!!!!!!!:cry:
Printable View
Pošto nam stižu ti dani pa da vidimo jel tko šta zna šta Vip nudi nama koji smo na bonovima!!!!
VJEROVATNO NIŠTA JER SU LOPOVI!!!!!!!!!!!:cry:
Ako ćeš kupit novi mobitel onda ćeš dobit dodatne kune na računu.
Ako ne, onda u principu ništa!
Pošto smatrš da su lopovi onda promjeni mrežu i ne daj da te više kradu!!:crazy:
...kako ne nudi ništa - Ovog Božića 1000 kn! ...za postojeće korisnike mobiteli su 100kn jeftiniji ;) ...
i nisu mi neki telefoni u ponudi... ovaj w640 je neš kao w630 tj po opcijama kao k750 i nasljednici pa nije nekaj posebno. eto ljepše izgleda ak niš drugo... a ostali modeli mi nisu neš...
i ovako poslje nove godine prelazim na tele 2 pa mi to više nije važno ko ih j...
V640 ti je k'o K630i, isto k'o prije K610 - V630. Uz V640 dobiješ karticu od 512 MB, i imaš one fine tipkice sprijeda za playanje, ali i divni okljaštreni Vodafone softver...
S druge strane, cijena mu je vrlo povoljna, čak i ako gledamo bez dodatnih kuna na računu, koje su više marketinški trik :) Mobitel kao košta 1 kunu, ali da bi taj mobitel fakat koštao jednu kunu, morate ostati kod njih dvije godine ili koliko već mjeseci.
Već sam mislio da su svi prešli na Tele2 jer nitko više ni ne spominje VIP!
Nažalost Božićna akcija je kopija one od prošle godine. Ista zamisao samo drugi mobiteli :cry: .
Samo da se nadovežem na SE V640. Može ga se dobiti i za 891,00 (ili 791,00 za Vip.me korisnike) uz pretplatu na 12 mjeseci i trajni nalog i još 1000 kn na računu, ali kroz 24 mjeseca.
Jedina prava akcija po meni je ponuda za SE W910 u slučaju prijelaza sa Vip.me na pretpaltu. SE W910 koji se može dobiti za 1691,00 kn uz pretplatu na 12 mjeseci i trajni nalog. To je 50% jeftinije nego sam mobitel (puna cijena je 3391,00). Još se razmišljam da li da ga uzmem jer mi se to čini jedino zanimljivim. Da li ga je netko već kupio? Da li je zaključan na Vip? U paketu se dobije 1Gb kartica i USB čitač M2 kartice što isto nije zanemarivo. Za slušalice nisam siguran.
ovo za w910 je zbilja cjenovno isplativo i sviđa mi se mobitel. ali nema teorije da više potpisujem ugovor ni za koga. vip me krade svaki mjesec još 4 mjeseca...
što se tiče w640 to je ok cijena, takav mob je za nezahtjevne korisnike odličana za tu cijenu...