Dali sta sviras?
Printable View
Dali sta sviras?
nekoliko godina sviram električnu gitaru ali u zadnjih nekoliko mjeseci je uopće nisam primio u ruke zbog obaveza na faksu... šmrc...
Usnu harmoniku - blues.
ne.....nemam ja vremena za to....:p
ja sam teta u vrticu, naravno da sviram!
;)
Ja već odavno planiram naučit svirat harmoniku,pa da budem glavni na dernekima ;D
ovak... sviram klavir i harmoniku... harmoniku već 11 godina, od prošle godine sam počeo ić sa starim na gaže i svirat i tak... i polako... ide mi...
edit: evo filmić iz italije sa izleta u raveni, na glavnom trgu svirao neki frajer, i pito ga ja je l mogu ja malo i dao mi...
http://www.youtube.com/watch?v=dnUOPDbZ9G0
Klavijature,bubnjeve i malo bas gitaru...
...:crazy: i ja sam nekad svirao (produciro) na PC :comp:
ja sviram bas gitaru. A nije belane da se hvalim ali eto samo kažem pozzz
da, naravno i posvadbama se svira, samo kaj stari onda preuzima stvar u svoje ruke, jer ipak ima 15 god. iskustva, al ovak manje zabavice i to...to mogu svirat bez pol beda... imam i klavijature... profi... korg pa1x i korg pa800, svu aparaturu, mixetu, subwoofer, zvučne kutije, sve...
@Eminem, savjet:
Otići u obližnje polje i potražiti biljku po imenu datulja( seoski naziv ), a.k.a biljka ljudožderka, sjeme iste te se najesti do zasićenja i nakon detoksikacije doći ovdje na forum i prepričati doživljaje.... :)
Pozz
OT, sviram tu i tamo....
Muzičari koji piju nikad nisu patili od treme
da, da muzičari koji piju nikad nisu stizali na vrijeme....:) Riblja čorba
sad trenutno ništa,a svirala def i bongo....
...polako se vraćam u tamburaške vode :) ...
wild boy sta ces svirat? da mi osnujemo bend,ali tek za godinu i pol,hebiga skola me malo hebe
Bubanj, vec 2 godine.
sad bi ti reko kaj sviram (dativ) :D