Baš ćuo na vjestima da če se za ulaz u Zemlje članice Eu uz osobnu trebati imati i nekakav Karton,tak nešto, di podići taj karton i z akolko će nas oderati?
Printable View
Baš ćuo na vjestima da če se za ulaz u Zemlje članice Eu uz osobnu trebati imati i nekakav Karton,tak nešto, di podići taj karton i z akolko će nas oderati?
Nisi ti dobro razumio, to vrijedi samo za zemlje u koje mozes uci samo sa osobnom iskaznicom npr.Slovenija, Italija, Madjarska.Uz osobnu ce ti na carini dati jedan kartoncic na koje ce ti biti zig sa datum i vremenom kada si usao u zemlju i u roku od 24 sata ces se trebati izaci iz te zemlje u koju si usao
Onda si ilegalac i mogu te staviti u celiju da dodjes sebi:notooth:
evo i linka o vjesti http://www.net.hr/vijesti/page/2007/12/13/0480006.html
Mislio sam na zemlje članice EU s kojima graničimo, tj ove koje su spomenute,ali sam zaboravio napisati.
zasto 24 sata? gdje to pise?
a onda ove zime umjesto italije i slo idem lijepo u BiH na skijanje , ko ih je*** kad mi brane ostat dulje od 24h:crazy: a i jeftinije ću proć:p
a cujte jedno pitanje... zivim u bih.... a imam hr putovnicu.....
kad hr udje u eu... da li cu ja moci se onda preselit npr---- u njemacku
Ovaj karton vam treba jedino ako idete sa osobnom, no ne vidim zasto ne podignete putovnicu sa kojom mozete biti koliko zelite (a mozda samo 6 mjeseci, ne znam :) )