dakle planiram kupit mobitel ali ne mogu se odlučit između ova dva koji je bolji?
pa molim za pomoć:respect:
Printable View
dakle planiram kupit mobitel ali ne mogu se odlučit između ova dva koji je bolji?
pa molim za pomoć:respect:
evo ti usporedba:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1822
pogledaj što ti više odgovara i odluči se.
vjerujem da ti symbian nije važan pošto uspoređuješ symb i dummy..
ja bi uzeo bez razmišljanja n76.. ali ako ti je potrebna kamera onda u600 iako mi to nije nešto mobitel, jednostavno ne volim samsung..
N76 ima prednost u symbianu,u600 ima bolju kameru i po meni bolji dizajn.
ipak su to dva razlicita modela i tesko je odluciti,ovisi o potrebama.:hrv:
Ovak prvo usporedujes ogroman mob sa sitnim mobom,pa smartphone i obicni telefon...nemozemo mi znat sta ti vise preferiras jer razlike su ogromne a ponajvise u softveru....ja bi bez razmisljanja rekao n76 ali u tvom slucaju mislim da bi ti se vise svidio u600 prvenstveno jer ima manje kompliciran ali puno losiji softvare jer ima sve glupe greske kao i ostali samsunzi ali zato ljepo izgleda i ima super kameru pa ak ti je to bitno samsung...a u slucaju da hoces symbian sto znaci puno raznolikih programa onda definitivno nokia jer je taj symbian jedna ogromna razlika izmedu ova dva moba...
Ako je u pitanju kvaliteta izrade onda bi se oped odlucio za nokiu jer je u prednosti i za syambianera je osjetljivo brži u odnosu na starija izdanja.
mane N76 su poznate;
-sirok i glomazan i tezak za koristenje,nezgodna tipkovnica i vrlo losa kamera, otisci prstiju,
- prednosti su symbian,kvalitetan softver i dizajn opcenito.
U600;
-losa izrada,
-softverske mane poznate vlasnicima Samsunga,
-nemogucnost postavljanja tema i mp3 zvona za zvuk poruke.
dobre stvari su;
-odlicna kamera sa AF-om,
-vrlo tanak profil i vrhunski dizajn.
ako volis symbian uzmi n76,najveca mana su mu otisci prstiju po vanjskom zaslonu i poklopac od memory card na svim n76 koje sam do sada imao je strsio vanka cak sam jednoga i pukao i pripremi se da ti baterije nece izdrzati niti 2 dana ako ga konstantno koristis
Ok odlučila sam kupit cu ipak samsung U600 svejedno hvala na pomoći :respect:
jedino što sam dosta puta čuo da se u600/u700 "guli" prednaj strana... :-/
Ja bi osobno kupio N76, radi symbiana i izgleda koji je meni super.
Na U600 mi se ne sviđaju one touch-tipke... :-/ treba se priviknut na njih... :) i neke "mušice" u softu, koje meni smetaju, dok drugima je to možda OK i nesmeta... :)