trenutno koristim SE Z/V 800 i nešto gledam Nokiu 5300, pa me zanima šta bih dobio, odnosno izgubio tim da si uzmem Nokiu 5300 .... ili možda neka preporuka drugog moba ..
THX
Printable View
trenutno koristim SE Z/V 800 i nešto gledam Nokiu 5300, pa me zanima šta bih dobio, odnosno izgubio tim da si uzmem Nokiu 5300 .... ili možda neka preporuka drugog moba ..
THX
Kad bih uzeo nokiu 5300 umjesto z800 dobio bi bolji ali manji ekran,ljepsi izgled(subjektivno),jeftinije memorijske kartice,edge ali bi izgubio 3g pa to nije prednost za nokiju,sto se tice kamere stvarno ne znam koja je bolja al SE ima flash pa je i tu u prednosti i da zaboravio sam napomenut da 5300 ima jake zvucnike...ja bih na tvom mjestu uzeo 5300 jer je manji i ljepsi telefon i orijentiran je na glazbu...
ok... 3G ionako ne koristim... ustvari da budem iskren, nisam načisto šta to uopće je... znam da je vezano za mrežu, ali iskreno, nemam pojma šta je tu bolje, a šta lošije ...
po ovom tvom je + za Nokiu ...
ako ima još neko mišljenje... ?!?
EDIT:
e i još jedno pitanje... ?!?!
imam jako puno kontakata u SE .... pa me zanima najbezbolniji način da ih prebacim u recimo tu Nokiu ako se odlučim na nju ...
THX
ajde da ne otvaram novu temu sad....
Bio sam u T-comu i malo gledao mobitele jer imam mogućnost produžiti pretplatu ...
u uži izbor su mi ušli :
Nokia 5300 i K530i koji su za 1 kunu
Nokia 6288 i K800i koji su za cca 400 kuna ...
mogu li dobiti neke usporedbe i tako...
recimo da sam takav korisnik da bi me potpuno zadovoljio K750i .. ali ga nema više u ponudi..
THX
iz osobnog iskustva k800, nadomjestit če ti dostojno tvoj dosadašnji telefon (za kojim sam svojevremeno bio lud, ali nikad ga nisam na kraju kupio- što nije bilo para što nije više bilo novih:cry: ). k800 ima i danas jednu od najboljih kamera na tržištu podržava čak i karticu navodno od 4gb pa možeš slikat i stavljat muzike do mile volje, super ekran, slušalice u kompletu, 3g podrška mada meni beskorisno i meni koji ti je već vjerujem dobro sjeo
Kod K800 mi je bed jer ne dobiješ mem karticu u paketu, pa ju moram još dodatno kupiti... a to je još cca 400 kuna... :(
ali vjerujem da je mob odličan....
Može li se njega flasfati kao i K750 preko USB-a ?
hehehe ... koliko para toliko muzike... ;)
kužim i sam da je skuplje i bolje, ali tražim neki kompromis..
K800 ne mogu proći ispod 900 kuna, a to mi je trenutno puno ... :(
onda pogledaj k530i.dobar i pouzdan izbor,naveo si da je 1kn!?
je, i on mi je u užem izboru... iako bih uzeo 5300 ali me hebu da je to ženski mob... :)
ja osobno ne bi u ovom slučaju ni mijenjo mob, jer mi je v800 def. bolji i od ove nokije osim ako se mob kvari ili je već dao svoje
ma ne... mob je OK ... samo imam priliku kupiti drigi, a recimo da mi treba još jedan ...
ajde još jedan mali savjet... ?!?!
isplati li se mijenjati 5300 za K750i ?
mogu dobiti mob koji je još pod garancijom za 5300 koji bi dobio za 1 kunu u T-mobilu... !?!?
THX
tesko je reci.5300 je klizna, prilicno klimava i neozbiljnog dizajna(nekome je to mana,nekome prednost),ima bolji ekran i jace zvucnike.K750 ima bolju kameru i monoblok je,sto je svakako prednost ako gledamo dugotrajnost.
koliko su izraženi ti problemi sa joysickom ? .. ja se baš puno ne igram sa telefonom ...
zna krepat,ali popravak je jeftin tako da ne moras brinuti.imao sam k750 sedam mjeseci i nikad nisam imao problema sa joystickom.
hvala vam... !
ipak sam popustio pod uticajem okoline i uzimam K800i ... :)
:tclosed: