Da vas pitam,koji je forum najsigurniji.imao sam smf 1.1.4 i djubrad mi ga srusila,a bio je odlican,nezelim da se to opet desi,a treba mi zbog mog projekta "Download-Center".Vidio sam da ni sam vb nije bas siguran.pa koji da uzmem???
Printable View
Da vas pitam,koji je forum najsigurniji.imao sam smf 1.1.4 i djubrad mi ga srusila,a bio je odlican,nezelim da se to opet desi,a treba mi zbog mog projekta "Download-Center".Vidio sam da ni sam vb nije bas siguran.pa koji da uzmem???
Vbulletin je najsigurniji forum, ne moze ti ga nitko srusit, u trenutku kad jedan padne, a stvarno moras biti extra maher ( taki maheri nisu hrvati ) odma izlazi nova update verzija...
hmmm ali hash za vb je lako nabaviti.
hash je md5 pass od admina.onda se on probije i dobije se adminov pass.
ali probacu tnx
pričaš gluposti... i daj molim te vrati se u RL... umislio si da si neki hacker...
pa evo novost za tebe... nisi ni ona prva crta od slova H u riječi hacker...
tvoja priča o hackiranju vbulletina je ista kao da i ja kažem:
okrenut apachea u letu je extra jednostavno, samo treba naglo skrenit u jedan od smjerova...
a nit mogu u vojsku, nit ima šanse da ću ikad vidjet apachea uživo, nit bi meni itko ikada dao pristup apacheu...
stoga hackiranje, kao i okretanje apachea u letu prepusti stručnjacima koji znaju...
http://www.milw0rm.com/exploits/3387
ahm samo pogledaj
dobro i što si s ovim dokazao konkretno? napiši ljudima, da znaju
pa kropirko kaze da je vb naaaaajsigurniji i da ga niko nemoze probiti a za svaku verziju postoji tkz exploit koji se najcesce rade u perlu (*pl) i preko koga dobijes hash od admina foruma i zatim sa brute force dobijes pravi pass od admina i radis sta hoces.
i zato bi to htio radit?
ma de ti i vise te tvoje hakerske price nadi neki drugi forum za ta sranja :wall:
http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/...pit_resize.jpg
Evo ti pogledaj...
imas znaci ovu ručicu lijevo kod pilota, i ako to naglo okreneš u jednu stranu, helikopter će se nagnuti u tu stranu...
svaki puta kada netko nađe exploit za VB, oni ga prvi isprave i za to postoje fixevi...
ti si jedan od onih koji dođe i pogleda na milworm i pročita na nekom forumu šta je šta, ode na wikipediu da provjeri kako se "pearl" piše da se nebi blamirao i onda posta ovdje neki "svoj" zaključak kao grand master brutfors kill frenzy hacker...
Radije to vrijeme provedi tražeći exploite za tamagochi pa si ga flashaj da manje kaki i piški... Nećeš biti toliko zauzet igranjem na njemu i moći ćeš nešta kvalitetno naučit vezano za računala... :funny:
Krompirko je potpuno u pravu...recimo,ja imam na compu preko 100 tih exploita i skripti,pa me to ne čini ni H od hakera....Dakle,možeš reći da si Lamer,ali da si haker.....ali,ako ti tvrdiš da to nije problem,slobodno sruši i cafe mobile i forum.hr i sve forume po internetu i postani popularan,budi haker...Samo naprijed
Nije li SiemensCX65 dobio ban zato sto je bio 'haker' (dok se samo sjetim :rofl)
Jesi mu ti brat ili si ti taj haker pod drugim nickom?
Haxz0rz teh a11 w0rld!!!!1
jel naslov ove teme možda tko je, kada i koliko dobio ban?
ovo nema više smisla.
:tclosed: