Da li je vec moguc unlock i da li kosta kao sam telefon ili? :)
Printable View
Da li je vec moguc unlock i da li kosta kao sam telefon ili? :)
...zasad oprema za otključavanje navedenog modela košta 5000€...nezahebavam se, frend koji se naveliko bavi time je dobio ponudu od jedinog tipa koji ga može otključati (za sada) i za te novce prodaje box :suicide:...
...tako da, zasada, zaboravi na otključavanje ;) ...
5000 eura ??? za te pare kupis auto jbt i to dobar auto... de 5 milja ojra za box ahahhah lol
prepostavljam da si ga u VIP kupio,tak imas mogucnost prek njih da otkljucas...i to manje nego 5000€ ..haha :respect:
...zasad jedino preko vipa...dok se ne rasprostrani mogućnost i kod klasičnih majstora - operater je jedina opcija...
...off: da, i ja sam se iznenadio za cijenu...naime pročitao sam mail dotične osobe koja nudi taj box za dotičnu cijenu i ostao :freakout:...
do nekidan je bilo tako, no L. boxu od 5k eura je stigla konkurencija, izbacila update, doduše ima jedab bug, te će kroz koji dan biti rješen, pa će i dekodiranje biti za šire mase...
...a update je za koji box...
fla bogu da je dosla konkurencija, za 5000€ si kupis otkljucanih mobitela kolko hoces
kupis si 12 komada k850 na crno :D :klap:
Od danas popodne je unlock dostupan za šire mase,osobno provjerena informacija prije 10 minuta.
Vidim da počinju kriva pitanja pa pojašnjavam:
Mislio sam da je unlock cjenovno dostupan za šire mase a ne besplatan.
A ima li sta za K320i koji je lockan na vip?
Pozdrav, je li mozda netko ima patch za otkljucavanje t250i, kupljen u vipu
Hvala
Pogledaj temu o patchevima za unlock.
Ako nema tamo, probaj sam napraviti patch pomocu SIM lock patch generatora i MAIN-a iz firmwarea.
nema tamo, koristio sam pretrazivac i nije nista nasao, probat cu tako kako si rekao
nravno da nisi, T250 je Locosto HS mobitel
sorry, alo bas ne razumin sta to znaci, evo pokusavam ga spojit s kompom preko usb cabela i nikako ne prepoznaje ni drivere ni nista, ne mogu ga spojit nikako na komp, k810 ide bez problema a ovaj ne podrzava usb driver ili neznam u cemu je problem
moze malo detaljnije objasnjenje i je li uopce moguce ga otkljucati, napraviti flash ili sta vec, u setool-u uopce nema ponudenog modela t250, a probao sam i preko Xs-a, ali nije to ni bitno koji je program ako se ne moze spojiti s usb-om na komp
hvala na odgovorima
moguće ga je i otključati i flashati, ali ne free. zapravo, savjetujem ti da pripaziš što radiš s njime, jer se on ne da tako lako oživit ako ga umrtviš