izgubila sam instalacijski cd od bluetootha model es 388. može li mi tko pomoći i uputit gdje bi to mogla skinuti s koje web stranice for free.jer tražila sam preko googla i nikako se u moru beznačajnih informacija snači. Thanks!!! :klap:
Printable View
izgubila sam instalacijski cd od bluetootha model es 388. može li mi tko pomoći i uputit gdje bi to mogla skinuti s koje web stranice for free.jer tražila sam preko googla i nikako se u moru beznačajnih informacija snači. Thanks!!! :klap:
National Semiconductor
ES-388
Trebao bi raditi s Bluesoleil stackom
procesor mi je spor,pa ga ne prihvača,please pomozite ima li još koji način?
procesor prespor? Pa koji procesor u pitanju?
probaj stariju verziju blusoleila. a mozda ga i widcomm driver prepozna
e sad pomozite please.Stvar je šta tribam stariju verziju
Starija poslana na PM
uspio sam onu skinit jedva nekako ali mi neće da skida više od 5 mb jer nema licence,ima li neka verzija di možeš sve skidat
Pokušao sam,ali neće.Šta se tiće rara,da li je to rar u program files,pa ivb,pa bluesoil,i onda nađem bluesoil.win.rar pa probam stavit u bluesoil,stvar je šta je to rar kopiran(ikona neke slike)i ne pita zamjenu,več ima manje memorije kad kliknem to nije to.Šta trebam opet skinit verziju i pokušat s tim rarom.Jer kad kliknem na ikonu bluetooth pleaces pojavljuje se open,explore i create short cut tako da jedini rar je u program files,ivt,bluesoil,win rar(evolution copy).TAKO DA NEZNAM JELI TAJ RAR ILI KOJI DRUGI?
umm :hmm:
ovak, ajmo po redu
Skinuo si rar fajl kojisam ti poslao.
Otvorio si rar i pokrenuo Setup.
Program je instaliran.
Sad ponovo otvori rar fajl. Uz Setup.exe i još nekoliko fajlova, vidjet ćeš direktorij "bluesoleil". Uđi u njega. Tu mora biti bluesoleil.exe.
Taj fajl kopiraj u c:\program files\ivt\bluesoleil
opet ne mogu koji rar jel oni od skinutog programa a on ima 19 mb i pojavi se žuti folder ali nema ikone
rar koji si skinuo ima u sebi direktorij u kojem je bluesoleil.exe datoteka:
http://uploadcentar.com/img13/8475untitled1.jpg
http://uploadcentar.com/img12/9060untitled2.jpg
Ugasi bluesoleil, kopiraj fajl i nakon toga ponovo pokreni Bluesoleil
kopiram ostane 5 mb,al mi sada skida veći dio pjesme,prije bi mi automatski izbrisalo.a stvar je da nemam bluetooth.exe,sve imam osim nje ,skinio sam blouetooth.3.2 europa,da li da skinem 5.0 europa ali ta verzija ima 18 mb
Pokušavam i nikako nema bluetooth.exe,sve druge nacrtane ikone koje si mi rekao ima osim nje ,skidam ponovo tu 3.2 verziju ali opet nema.Da skinem 5.0 verziju od 32 ali ni ona nije imala exe,možda ima 5.0 od 64