-
[N73] puko ekran
Da, puco bi najradije!!! :wall:
Mob.mi na sjedalu u autu i uzmem ga, idem zvat curu, kad ono puf, zelena crta na ekranu. Ugasim, upalim, mislio neki bag možda il šta ja znam, al isti jarac! Stanem, upalim svjetlo u kabini i stavim svjetlu temu, kad ono od desne strane prema sredini ekrana pukotina i u gornjem desnom čošku ekran full crn.
Bio jutros kod lika di sam ga uzeo, el se može šta s provuć na garanciju, jel folija je još na ekranu, ni najmanje mikro ogrebotine, nikad mi telefon nije ni pao ni ništa slično pa će vidit s dobavljačem, ali sumnja... :(
Sad, šta da radim, da si pucam u glavu i čekam ili da tražim ekran?
Za zamjenu imam jednog meštra koji ima svoj servis za mobove, samo da je nabavit ekran po OK cijeni...
Kolika je cijena otprilike?
-
Nekih 250kn...U mobisu ja mislim 500kn
-
Ufff.. koja šteta... Hmm:hm:..ja mislim da ispod 300-350kn teeeško možeš proć, a u mobisu će bit i skuplje.. al, ako ti 200-tinjak kuna više-manje ne predstavlja problem, bolje idi u mobis!
-
Otiđi kod lokalnog maistora nekog napravit ce ti sve to za 300 kn najvise...
-
Ako ti je mob pod garancijom u Mobis ako ne vidi, možda neko lokalni
-
rekao si da sikupio mob u lokalnom tj privatno servisu...odnesi ga kod njega na popravak a tamo imaš i garanciju...pa možda ti jeftinijje i napravi. :D
-
Ma za zamjenu imam lika koji ima servis za mobove, to nije bed, to je 0kn, ali di nabavit ekran?
Ovaj dobavljač od lika di sam uzo nikak da se javi el može garancija il ne, al bojim se da će reć da je fizičko oštećenje... :( Tako izgleda...
-
Topel, 250 kn. Morali su narucit displey.
-
Topel? To neka firma ili? Di je to?
E i jel ekran baš mora bit za N73 ili štma s još neke Nokie il kak to ide?
Ako ga budem ja moro plačat definitivno mi je jeftinije dat 250, 300 kn za ekran, zamjena mi 0kn nego u mobis 600tinjak kn...
-
...kako je sam od sebe puknuo, malo mi izgleda nevjerojatno :dunno:...
...uglavnom, 99% da ti garancija neće proći jer je u pitanju - fizičko oštećenje...ajd da se to događa na svakom drugom N73 (defekt proizvodnje, kao SE S500 tipkovnica) onda bi i prošlo al ovako - :nono:...
...stoga odi do frenda, nek nabavi ekran i nek zamjeni - jer garanciju si već izgubio, a mob će ti biti riješen za duplo manje novaca ;) ...
-
Nemam pojma stvarno, bio u đepu, sjedo u auto, telefoniro, završio razgovor, spustio ga na sjedalo suvozača, i sad idem zvat opet kad čudan mi nekako raspored boja... :) pogledam malo bolje i imam šta vidit! :(
Moguće da sam ga nešto prije u đepu s nečim sje...ali mislim da nisam, nemogu ništa tvrdit, nisam siguran! Gledo sam ga pod povečalom, nema ni najmanje ogrebotine telefon, 4 dana je star, full novo, sve kak treba bit.
Čekam da se lik javi, ak nemože na garanc.tražim ekran i gotovo. Nema mi druge! :)
-
Ako ce ti ovo dat neku nadu, meni su priznali garanciju kod fizičkog oštečenja, kad mi nije radila ona tipka za pojačavat zvuk sa strane ( vjerovatno se pokvarila kod pada mobitela ), iako je to dosta jeftiniji popravak pa neznan.