[6300] Nova baterija, novo kućište - pitanjce
Nedavno kupio rabljenu...i mob je upravo ono što sam očekivao, ALI svi znamo da se sa 6300 isporučuje baterija BL-4C kapaciteta 860mAh...što je za "gladni" ekran na ovom mobu ipak možda premalo.
Naime uz jedno 15min razgovora, 5 poruka, 15min BT prijenosa podataka, 15min USB prijenosa podataka, 15min igrica, 15 min music playera po danu, pocucla otprilike bateriju za 2 do 2 i pol dana.
Tako da u vidu imam uzeti novu , odnosno prvenstveno "jaču" bateriju, eto gledam na mobis-ovim stranicama u ponudi ima BL-6C koja ima kapacitet 1070mAh. Pretpostavljam da su dimenzije identične BL-4C, a 1070mAh naspram 860mAh...znam da nije neka ogromna razlika, ali taman tolko bi moglo biti dosta za jedno 3 i pol dana čime bih bio sasvim zadovoljan.
Zanima me vaše mišljenje, jel se isplati uzeti ta jača baterija, i ako znate nekog ko može bateriju nešto jeftinije nabaviti, jer mi se ipak neda davati 270kn u mobisu za nju.
2. stvar je kućište...živcira me to kaj ima jedna crtica koja je točno na sredini ekrana, pa me zanima jel se negdje može kupiti ori gigi novo kućište i dati ga na ugradnju?
Hvala.