evo...kupujem mobitel pa su mi ovi upali u oko....mozda je tu jos i k800i ali on je malo skuplji... moze dat netko nekakve komentare??:jump: ...hvala
Printable View
evo...kupujem mobitel pa su mi ovi upali u oko....mozda je tu jos i k800i ali on je malo skuplji... moze dat netko nekakve komentare??:jump: ...hvala
D900i -> najlakši, najbolja kamera, najslabija baterija u usporedbi
E840 -> najtanji, najviše interne memorije
K530i -> najuži, najmanje interne memorije, koristi skuplje memo kartice, najbolja baterija u usporedbi, bolji soft, lošiji displey od D900i/E840
od navedenih, ja bi uzeo D900i, čisto zbog najbolje kamere u usporedbi (D900/E840/k530) i korištenja jeftinijih memo kartica.
Ali bi ipak preporučio da dodaš još malo i kupiš K800 (bolja kamera, bolji soft od D900i, samo koristi malo skuplje memo kartice, bolja baterija)
Od ova 3 definitivno d900i jer ima najbolju kameru od navedenih a i dosta bolji ekran od k530i...ako je u igri i k800 onda njega preporucujem jer ima najbolju kameru od svih telefona do 3.2 mpx jer ima xenon flesh,tu su jos i dobra baterija i softvare koji je puno bolji od nego na na samsungu.
a SE s500i?? u tele2 blabla paketu je samo 1400kn!?!
edit: zasto pise u zadnjem mobilu da je to mob za zene?? i koja je razlika izmedu njega i w580i?? ovaj zadnji mi se malo vise svida al dosta vise kosta....
S500 je losiji od K800 i ja bih bez razmisljanja uzeo K800 jer ima najbolju kameru i provjereno je odlican izbor.
odlucio sam se ipak za k530i...pogotvo sad kad je u t.mobilu na snizenju.......koji bi mi mob jos preporucili kao neku alternativu...znaci bar 2mpx, mp3, bt, preporuclji radio, do 1500kn...
ps: da li su ove ponude sta se tice bozica gotove, tj. da li ce koji operater jos snizavat cijene mobitela??