Napravio sam sve kako pise i ubacio Diabolic53 pomocu RSDLite-a,al kad proces zavrsi pise da upalim manualno,al mob se nezeli upalit,ako je ovo vec bilo negdje na forumu molim vas uputite me!!!hvala
Printable View
Napravio sam sve kako pise i ubacio Diabolic53 pomocu RSDLite-a,al kad proces zavrsi pise da upalim manualno,al mob se nezeli upalit,ako je ovo vec bilo negdje na forumu molim vas uputite me!!!hvala
Probaj stisnut *,# i tipku za paljenje... Naravno sva tri gumba odjednom i drzi... Trebao bi se pojavit bootloader mode... Javi sta je bilo!
ma oboje pali, i vadio sam bateriju,pojavi se boot loader, i nist onda
ispiše Sw version:R4513_ ..itd
OK to Program
USB
Transfer Mode
Dok ti je mob u bootloaderu, možeš flešat. ako ti ovaj MP ne odgovara skini drugi i ponovo flešaj.
A možda ti MP nije dobor "sjeo" pa možeš pokušati s istim ponovo.
heh moto ne možeš ubit software-ski, TP sve rješava
al sve napiši do --ok to Program, connnect USB Data Cable
stvar je u tome da se da složi a ne kako se to složi!
u suštini se sve da složit, ako ćemo tako gledat, od igle do lokomotive, sve se da popravit. no idemo natrag na temu, ipak
stavio sam yueta i sad radi sve normalno, sam jedno pitanje kak da stavim pjesme u itunes?
hvala na pomoći
Negdje u postavkama imaš "iTUNES database creator" to pokreni,.
Pokreni iTunes,i kad ti se pojave: playlist,artist,albums,songs... stisni tipku izbornika (one crtice u sredini),odi na iTunesDB Creator,pricekaj i uzivaj... :)
Imam problema sa svojom vodafone motorolom, zalim je flashat sa nekim MP da maknem branding, ali nista, RDS Lite i p2k easy i FB3 mi prepoznaju mobitel, te zbog toga mislim da nije problem u driverima... jel mozda smeta sto je mobitel lockan ?
Ne smeta!
Kad pokreneš RSD on ti prepozna mobitel?
Što se desi kad kreneš flešat?
nakon dva neuspjela pokusaja iz treceg je uspjelo i sad vrtim indiana MP! ali jos uvijek nista od p2k i FB3, radi samo rds ?
Ako ti radi RSD tada ti moraju raditi i p2k tools-i.
ne kuzim u cemu je bila stvar, ali iz xy pokusaja je sve proradilo! nakon restarta kompa radio sve ko urica... flashnuo sam indianu preko onog vodafone sranja i zadovoljan sam, editirao seemove,ubacio skinove,slike,melodije, promjenio customwakeup i customgoodbye.gifove
Sad trazim neke dobre DRM-ove jer mi se gadi ona crna animacijica kad saljem ili primam SMS ove :angry: ima ko kakve ideje, tj. prilozene slike :tomato:
besplatna registracija, pa ti biraj. ;)
PoštovanjeCode:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=30