Moze li se otkljucati lg kg800?
Printable View
Moze li se otkljucati lg kg800?
može se otključati i to odavno= Citat =:
Izvorno postao Jurko
ne vidim razloga zasto ne bi mogo..= Citat =:
Izvorno postao Jurko
pa recimo U880 se nije mogao uopće donedavno rješiti, a i sad je metoda rizična.= Citat =:
Izvorno postao dstosic
novije serije LGa će biti sve teže otključat, osobito 3G qualcomm modele.
tako da je pitanje na mjestu.
Zna li tko izračunat unlock kod za lg kg800.
Mobitel je zaključan na t-mobile (hrvatski) a imei je
Mislim da je to vrlo teško izvedivo bez neke veze u LG-ju.
Ako si uređaju kupio po cijeni samog uređaja (a to jeonda imaš pravo na besplatno otključavanje telefona.= Citat =:
Izvorno postao T-Mobile
U suprotnom uputi se najbližem mobitel-majstoru da to ti riješi.
I da samo nešto napomenem: Vrijeme kalkulatora s kojima se mogu računati kodovi za otključavanje mobitela je prošlo prije 7 mjeseci,više nema nigdje za džabe,čak i serviserima u zadnje vrijeme za skoro svaki mobitel,proizvođač servisne opreme koju koristi,traži i kupnju kredita za server kako bi se neka operacija mogla uraditi.
Eto imam jedno pitanjce u vezi unlocka toga modela...dali se može to bez frke odkljucati i kako se krecu cijene unlocka za taj model?
Da li moze da se otkljuca bez box-a, ako sam dobro shvatio ovu temu moze, ili gresim?
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=362933
Zanima me koliko košta unlock i gdje?
Po tom tutorijalu je besplatno, ali moraš imati usb data kabal, a ja imam samo onaj koji dolazi u paketu.
Dobio sam mob u nagradnoj igri Supersport kladionice, u Tele2 paketu, a trebam ga na simpi.
Teško je naći nekoga da se mijenjamo, pa bi mi unlock jedini spas bio.
Namjeravam ga pokloniti klincima za ročkas
Ovako, ja sam probao otključat ovaj mob sa obje metode i ništa. Kad ukucam 2945#*7101# nikakav izbornik nisam dobio. Pokušao sam drugom metodom (Factory Reset) i opet ništa. Ima li kakav treći način?
pozdrav, jel bi mi netko htio pomoći... svi znamo kako je država u krizi, a ja upravo već 3 sata sjedim pred kompom pokušavajući otkriti kako dekodirati LG KG800... sve napravim kako piše na onaj factory reset, ali neće... evo ako će netko biti tako dobar...
IMEI: 355425013620844, inače kodiran na t-mobile,a ja bi da mogu koristiti i druge operatere...
pliz pliz, ako netko zna, neka mi se javi... ostaviti cu e-mail adresu (jukicka_zg@net.hr) zbog koda...
puno hvala
stvarno se nadam da ću moći koristiti svoju čokoladicu, jer ona stoji u ormaaru već godinu dana, jer nije dekodirana..., a trenutno sam i ja u krizi pa nemam 100 kuna za dekodiranje :(
Lokalni unlocker riješava sve probleme ,free unlock zaboravite.
a so... znači, ipak bum ostala bez 100 kuna :'(
a dobro... :(
svejedno hvala