Pozdrav svima...
Jel postoji kakav programčić s kojim bi mogao pregledavati office dokumente na SE-u ili ću morat mjenjat mobitel samo radi te gluposti? Pa nemožeš vjerovat da na jedan od zadnjih modela (k850) nisu to mogli staviti?!?! :wall:
Printable View
Pozdrav svima...
Jel postoji kakav programčić s kojim bi mogao pregledavati office dokumente na SE-u ili ću morat mjenjat mobitel samo radi te gluposti? Pa nemožeš vjerovat da na jedan od zadnjih modela (k850) nisu to mogli staviti?!?! :wall:
Ne znam jesi li ovo vidio,možda ti dobro dođe ;) http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47697
Nije baš nešto,ali može poslužit...
A inače se slažem da su to stvarno mogli napravit,iako su već čini mi se najavili da rade na nekom programu koji će omogućiti pregledavanje dokumenata na dummy sonyericssonima :)
Meni ne trebaju iako imam oriđinale na N73 !
Oš` se đorat za aparate ;D ;D ;D
@ sniper: Koja je to katastrofa, nemogu vjerovat da to nema.... Vidio sam već taj link, ali to mi ne odgovara.
Znaš li možda ukoliko oni daju taj preglednik, hoće li bit za download i install na ostale mobove ili će samo počet izbacivat modele koji će moći čitati officeve dokumente?
@ vuki: prodao sam n73 i uzeo si SE jer su bolji od nokie puno, ali ovaj propust im ne mogu oprostiti nikako!! :angry:
Buduci da postoji vec vise tema o ovome, ovu cu zatvoriti.
@ivan,
Bilo bi dobro da drugi put prvo pretrazis forum prije otvaranja nove teme, mozda ista vec postoji.
:tclosed: