Što vi mislite da sada kupim 7610 ili da bolje pričekam da dođe 6630 u 12. mjesecu?Možete mi reći koji od njih dva je bolji?
Printable View
Što vi mislite da sada kupim 7610 ili da bolje pričekam da dođe 6630 u 12. mjesecu?Možete mi reći koji od njih dva je bolji?
Kad je 7610 izasao reko sam ovo je moj sledeci mobilni, poslije 6600, a sve to jer sam vidio 1 mpx kamera, a ovamo kad sam vidio da ima oko 99% istih funkcija kao 6600 odustao sam. A kad je 6630 izasao rekao sam ovaj je moj, i bice moj. Uzmi 6630. Isplati se cakati.
I moj glas ide 6630, jer je to ipak 3G telefon
Ja sam isto mislio da ću kupiti 7610 čim sam ga vidio,ali kad sam čuo za 6630 nisam bio siguran da li se isplati čekati.Hvala na savjetu,onda ću uzeti 6630,njime ću se zabavljati barem 2 godine.
Vidim da si i od 6230 odustao :D
Samo te upozoravam, ako tako nastaviš nikad nećeš kupiti mob nego ćeš uvijek čekati bolji.
DEFINITIVNO 6630 !!
Na 6630 mi je glupo jedino to što za videopoziv treba kupiti posebnu kameru koja je veća od cijelog moba.Zar ću tu kameru nositi za sobom kamo god idem.Smetaju mi malo i dimenzije,a pogotovo težina moba.
UFF, stvarno velike zamjerke - težina i dimenzije (btw to je najmanji 3g mob)
A kako misliš izvesti video poziv kad u hrvatkoj neće biti UMTS-a ko zna koliko a i kad dođe derat će nas ko idiote. Inaće moj sljedeći mob će biti 6630 i svakako ga preporučam. Nokia 7610 je drukčiji od 6600 samo u izgledu i u kameri. Sve ostalo je potpuno isto. Dok je 6630 na series 60 Second Edition platformi= Citat =:
Poslao: dario---daki
Na 6630 mi je glupo jedino to što za videopoziv treba kupiti posebnu kameru koja je veća od cijelog moba.Zar ću tu kameru nositi za sobom kamo god idem.Smetaju mi malo i dimenzije,a pogotovo težina moba.
Jedini nedostatak koji se meni cini da je, a to je nedostatak podrske za Wi-fi.