Ovako imam
Intelov 2.8
512 MB RAM-a
ati 9600
E sada me zanima posto ne mogu igrati prakticki niti jednu novu igricu, da li bi mjenjanjem samo graficke, mogao igrati normalno? Rame moram ovako i onako dokupiti jos.
Printable View
Ovako imam
Intelov 2.8
512 MB RAM-a
ati 9600
E sada me zanima posto ne mogu igrati prakticki niti jednu novu igricu, da li bi mjenjanjem samo graficke, mogao igrati normalno? Rame moram ovako i onako dokupiti jos.
intel pentium 4 2,8
ili intel dual core 2,8
pretpostavljam prvi
ram ddr ili ddr2
pretpostavljam ddr
grafa agp bi ta trebala bit ako m sjećanje služi
promineš li grafu na recimo x1950 moć ćeš igrat sve na high medium osim crysisa njega ces moc na low (ako budes ima gigu 2 rama) jedva
al kad se uzme u obzir da izlaze sve zahtjevnije igre bolje štedi i uzmi il novi komp ili novu matičnu/proc(C2D)/ram/grafu
gle definitivno kupiti 2 gb rama... znači dvije pločice po 1 gb
a grafičku neku 6600gt i sl... 6800 jer ne vjerujem da ti matična
podržava pci-expres grafičke... znači moraš tražiti agp....
a ako budeš mjenjao i matičnu onda je druga stvar
ovisi kolko love imaš :japan:
najbolje kupi novu konfu,mijesat staro i novo nije pametno,ja napravio to pa stalno neki problemi..
Aj fala... a nista onda cekat cu da skupim novce za cjelu novu konfiguraciju...
a gledaj ovu fintu ispadne te dosta jeftinije nego da uzimaš novi komp
amo rec imaš dobro napajanje chieftec 400W ili neko u rangu
Uzmeš
Gigabyte P35 DS3R - trenutno jedna od najboljih matičnih na tržištu iznimno stabilna i dobra klokerica podržava i qcore procesore...- 750 kn
Uzmeš e2180 proc koji ima 2x 2,0 Ghz al je jako lako clocka na 2x 3,0 i više sa stock hlađenjem - 550
a ako imaš više love uzmeš e4500 malo bolji kreće s 2,2 ide do 3,4 sa stock hlađenjem i svime - 800 kn
uzmeš ati x1950gt - 800 kn
i 2 keksa od 1gige kingmax to ti je 300 kn
jeftinija varijanta te dođe 2350 i još nešto sitno a skuplja 2600
je da je to puno love al ovako praktički imaš novi odličan komp s odličnim potencialom nadogradnje