Kupio sam novi laptop Acer i instalirao windowse xp, sve radi ok samo se neće izgasiti na shut down, neće se ni restartati i otići u stand by.
Piše shuting down i onda ništa, tako stoji dok ga ja ne izgasim na tipku.
Jel zna tko u čemu je problem?
Printable View
Kupio sam novi laptop Acer i instalirao windowse xp, sve radi ok samo se neće izgasiti na shut down, neće se ni restartati i otići u stand by.
Piše shuting down i onda ništa, tako stoji dok ga ja ne izgasim na tipku.
Jel zna tko u čemu je problem?
ne znam, ali pogledaj tu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=879088
covjek ima isti problem, cak i isti model laptopa (cak sumnjam da bi to mogao biti ti :crazy: ), ima tu na pcekspertu jos takvih tema, pa malo potrazi! ;)
ma drito tam di si kupio i nejdi van bez novog :)
cuj, mozes ic tamo i reklamirat, ali moras imat i orgigi kopiju windowsa pa sa svim otic tamo i j. im m. :)
Registry Mechanic na novoinstaliranom winu nadje 200-tinjak "greški" ....uradi scan, popravi sve što ti ponudi i gasit ćeš komp bez problema.
Ima jedna varijanta koja se zna desit na kompovima u firmi.. da ne pričam sad kako, tko i zašto... Otvori device manager i pogledaj pod "Computer" što ti je dignuto. Ako nije "ACPI uniprocessor PC" probaj ga promijeniti: ponudit će ti tek 3-4 druge stvari koje mogu biti, pa odaberi ovaj gore (ako već nije) i vidi što će se desit. Ja ga u firmi na nekim kompovima zbog kloniranja moram promijeniti (jer tako se promijeni i HAL), i skužio sam da kad ga promijenim onda se prestane gasiti kako treba i stoji na tom screenu - baš kako ti kažeš.
Ne mora biti, ali košta te 10 minuta da probaš...
Skinuo sam i ovaj registry mechanic, ali i dalje je problem prisutan.
Probat ću sa drugim windowsima.
Problem je napokon rješen.
Reinstalirao sam windows xp i sad je sve ok.:closed: