Evo izasao je novi firmwire za N95 pa procitajte sta ima novoga i kakva su poboljsanja u odnosu na stari firmwire!!
http://www.gsmarena.com/new_firmware...5-news-372.php
Printable View
Evo izasao je novi firmwire za N95 pa procitajte sta ima novoga i kakva su poboljsanja u odnosu na stari firmwire!!
http://www.gsmarena.com/new_firmware...5-news-372.php
evo ja sam nabavio sad N95 i sad vidim ovo na gsm areni....taman sam hto napravit temu....sutra cu se poigrati još s njom s starim softom a zatim cu metnuti novi pa vam javim....impresioniram me onaj dio za kameru...jedva cekam
Stavio sam jucer novi firmware U N95. Telefon je puno brzi, pogotovo se primjeti u galeriji. Skoro pa i nema onog izoštravanja fotografija. Kamera isto brze radi nego prije, treba joj puno manje vremena između dvije slike. Opcija Search mi sada radi kako treba dok prije nije. Morao sam mijenjati product code telefona jer je moja kupljena u t-mobileu...
ja isto imam n95 i stalno mi pise da imam najnoviji frimware a imam 12.0.013, moj je isto iz t-mobilea
dobro uspio sam hehe suoer je sad mob
Meni s novim firmwareom ponekad sumi dok slusam muziku ili radio!? Ima netko slican problem?
ljudi evo meni je 3 i pol dana baterija dura uz malo slušanje mjuze poruke pozivi..začudio sam se kad sam se sjetio kad sam zadnji pu ju punio
NEW firmewire je zbilja pomogao...
ja nemam takav problem s šumom..
stavila sam firmwire ali iz neznam kojeg razloga sam ignorirala upozorenje da napravim back up. i sad imam updatean mob ali niti jednog jedinog broja u imeniku...
slike i glazba su ostale...jel moguce spasiti? :-/
heeelp ljudi molim vas :(
Nemam ni jedan jedini br u imenku :dunno:
Restore nije upalio...
kopiraj si s kartice :D nije mi jasno kako se svi pouzdajete u taj back up...
nikad kad sam stavljao novi soft nisam brojeve spremio samo na memorijsku...
ček jesi vratila te podatke s kartice?
ne, nisam uspjela nista. nemoguca misija... damnn
ali zasto samo imenik nie mi jasno. igrice,slike, sve je tu... a nemam koga nazvat :notooth: grrrr
naucena lekcija!