Kak snimiti igru od 6 giga na dva dvd-a od 4,5GB,a da se instalira direktno s dva dvd-a?
Printable View
Kak snimiti igru od 6 giga na dva dvd-a od 4,5GB,a da se instalira direktno s dva dvd-a?
možeš preko winrara si ju podjeliti na particije...
desni klik na image(ako je-najbolje da je)
add to archive i imaš tamo skroz dole lijevo split to volumes,bytes i tamo staviš na DVD i stisneš OK i on ti ju zripa ujedno i podjeli na particije i popržiš na dvd-e
a: snimi na dual-layer dvd
b: napravi image s Alcoholom i napravi da zazdvoji image na 2 dijela
c: snimi instalaciju nekim programom koji može pratiti instalacije (wise installer itd.)
d: ripaj igru (baci directx, filmove, trailere itd...možda stane na 1dvd)
"b" je najjednostavnije, sam kaj nebuš instaliral direkt neg prvo moraš mountat image.....
Ja bi da instaliram direkt s dvd-a bilo jedan ili dva.
dual-layer dvd preskup...
Radi se o igri bioshock...
Znači wise installer bi bio za to kaj ja hoću..
wise je program za pravljeje instalacija. Prvo se moraš uhodati s njim.
Razluči dal hočeš uložiti trud za prepakiravanje igre. Takvih igri bude sve više, rijetko koja stane na 1dvd
najisplativije je zapakirat igru u raru i popržit na 2 dvd-a tako sam i ja bioshock kad sam ga skinuo spržio...zapravo bio mi je u onih 70 partova pa sam prepolovio pol na ovaj pol na onaj dvd
da, al u tom slučaju moraš odrarat prije instalacije. Dok kod alkohola napraviš višedijelni image koji se mounta ko i obični
uh kompliciran je taj wise installation sudio...
DVD DL 8,5GB možeš naći i ispod 20 kn. Da pržiš nešto na bacanje, pa da ti je skupo, ali igricu svakih par mjeseci zapržit na DL stvarno nije toliki izdatak.
no, i kaj kad instaliravaš? prvo sve extraktaš pa onda na setup.
Napraviš fino image od 2 dijela, zapržiš, mountaš ga daemonom il čim već i gotovo
svakome je nekaj bolje...tak da....više vjerujem partovima
Rar partovi su bolji ako mislis uploadat neku igru/file...
Ali za osobnu upotrebu ti je lakse da si iso fajlove napravis, tako da poslije ne trebas extractat na komp nego odma mountas...