trazim laptop do 7000kn(eventualno 8 al to da je bas ono ... :D ) a da to bude po specs najbolji za te pare :) , trgovine zagreb , kutina , sisak
gledo sam sad u metrou neki acer na akciji ... jel valja to sta ?
preporuke ? :hrv: :comp: :respect:
Printable View
trazim laptop do 7000kn(eventualno 8 al to da je bas ono ... :D ) a da to bude po specs najbolji za te pare :) , trgovine zagreb , kutina , sisak
gledo sam sad u metrou neki acer na akciji ... jel valja to sta ?
preporuke ? :hrv: :comp: :respect:
bilo je tu nekih tema gdje se raspravljalo je bolje dat istu lovu za malo bolje specifikacije (od acera i slicnih) ili istu lovu za malo losije ali od ''kvalitetnijih'' proizvodjaca (tipa hp, ili ibm). ja sam tamo rekao sto mislim, a to je da bi uvijek trazio nesto sto je u prosjeku sto kvalitetnije, jer danas je laptopima jako pala cijena i stvarno se moze kupit dobar laptop za taj iznos! Isto tako bih te (bez ljutnje) upitao jel ti uistinu potreban laptop, jer ja ne bi nikome to preporucio kome bas ne treba. Ja, konkretno, sam prije imao obicni komp, a sad imam laptop, i sad sama pomisao da mi se bilo sta dogodi s njim, ja to moram nosit u servis, a ne mogu sam rastavit, pogledat i tako mi se gadi ali stas, stvarno mi treba laptop a ne stolno racunalo! necu ti rec tocno koji laptop, ali mozda bi ti pametnije bilo pogledat malo ovdje
pa cak se i registriraj ako nisi i tu postavi ovo pitanje, jer mislim da ce ti tu ljudi puno bvise pomoci, jer je to forum ipak za takve stvari!