Savjet - HP ipaqu 514 mjenjat za p1i
evo ovako moliom bi savjet od kolega forumaša,malo sam u nedoumici oko jedne stvari.
Mislio sam promjenit tj.mjenjat svoj hp 514 za se p1i, znam da se radi o dvije različite platforme gsm/pda uređaja tj.win 6 i Symbian OS v9.1 platformama i znam da je p1i puno bolji po preformansama od kamera pa do ekrana.
Jedina prednost kod hp mi je ta što u malom uređaju mi je sve što mi treba osim gps-a (nije mi ni to potrebno ali volio bih imat),kojeg sam namjeravo nabavit za njega,pa sam skužio da s p1 dolazi gps modul ( tj.da ima podršku za gps i pritom gps modul u paketu,jer ovako da ulažem u samog hp nakraju če me doč sve skupa 1000kn okvirno (od nosača za auto pa do gps modul pa dok karte nabavim) a umjesto toga sam mislio nadopaltit 1000kn i dat svoj hp za p1i.
Pa me zanima jel mi se isplati uložit u hp ili mi je bolje uzet p1i tj. jel realno da ponudim svoj hp i 1000kn ili bi po vama trebo ipak više izdvojit za doplatu jer je recimo okvirna njegova cijena 2800kn (recimo za mog 1500kn i 1000kn=2500kn) jer ako moram izdvojit 1500kn nadoplate onda mi se definitvno ispalti uložit u hp ili još bolje mogu več i tad kupit gps locator