ej, evo sad si idem instalirati vista temu preko onog uxpatchera, pa sam procito da moze dovest do sistemske nestabilnosti
jel imo ko kakvog iskustva s tim?:comp:
Printable View
ej, evo sad si idem instalirati vista temu preko onog uxpatchera, pa sam procito da moze dovest do sistemske nestabilnosti
jel imo ko kakvog iskustva s tim?:comp:
imam ja...svaki put kad sam od xp "napravio" vistu nakon nekog vremena windowsi su ošlo u p.m a da ne govorim o uninstalu teme nikad se cjela ne obriše nego ostane polovično....ja ti preporučam da ne radiš to...ali kako očeš...
huh...
skuzio sam da je taj program promjenio nekakve fajlove, i pitali me windowsi da ubacim cd od SP2, kako da sad te fajlove vratim na normalu? jer ocito se onda necu igrat vatrom
probaj system restore trebalo bi upalit...
ja sam jednom htjeo instalirat taj uxtheme patcher i uglavnom, windowsi mi se više nisu htjeli podić i morao sam ih instalirat ponovo. nikad više!!!!
Staviš si vista transformation pack 7.1 koji se veže na windows blinds enhanced i biti će ti stvarno stabilno i brzo sučelje.
Bez windows blinds-a nećeš dobiti puno aero sučelje.
Nema nestabilnosti nikakve za sada kod niti jednog korisnika.
http://img265.imageshack.us/my.php?image=scrshotbz7.jpg
Ja sam stavio Vista transformation pack,i vec godinu dana bez greske! Preporuka! Ova cackanja s tim patchevima mogu dovest do svakojakih sranja...