-
M600 iz VIP-a (hitno)
Vidim da ih jos imaju, da li je brandiran?
Razmisljam o produljenju pretplate kod njih pa bi mozda umirovio starog dobrog P910...
E, sad, isplati li mi se to, dosao bi me u VIP-u oko 1000kn?
P990 ne bi, ne bi vise preklop, P1 mi malo jos uvijek preskup, tim vise sto mi nije bas za silu mijenjati mob :)
Znam da nije bas najsveziji model, ali ne bi ga vjerojatno mijenjao tako skoro.
Jedino me smeta sto M600 nema wireless, za fotic mi nije, obicno mi stalno u dzepu jos i K750 koji je Ok po tom pitanju.
Zanimala bi me i iskustva ako je netko prelazio s P9xx na M600, kakav je po ergonomiji koristenja, koliko traje baterija s obzirom da je ipak 100mAh slabija, bilo sto za i protiv...searchao sam tu po forumu...sto je s onim navodnim problemima i bugovima u softu, se to rijesilo do sada?
I, da, hitno je jer me cura nagovara da njoj uzmem W880 pa ne znam koliko cu jos izdrzati pritisak :-)
-
meni je baterija bila oko oko 3 dana sa 20-ak sms-a 10 ak potiva i stalno igranje igrica i slušanje mjuze.što se tiće korištenja ja sam se teže navikao jer mi je to bio prvi mob sa querty tipkovnicom...ali sve u svemu je odlićan mob...nisam imao problema sa softom,stavio sam zadnji FW i sve je bilo ok...
jedini nedostak je Wifi...:(
-