Dobio sam ponudu da mijenjam 6120c za P990 1:1 s tim da dobim jos 2GB karticu mob ima sitne ogrebotine ,al nist strasno. Moje pitanje je dali bi vi na mojemu mjestu mijenjali? I koji vam se mob cini bolji?
Printable View
Dobio sam ponudu da mijenjam 6120c za P990 1:1 s tim da dobim jos 2GB karticu mob ima sitne ogrebotine ,al nist strasno. Moje pitanje je dali bi vi na mojemu mjestu mijenjali? I koji vam se mob cini bolji?
ako nećeš ti mijenjat javi meni... ;)
Prednosti 6120c: manji, lakši, brži soft, jeftinije memo kartice, puno jaći zvučnik za razgovore i slušanje muzike, ima više aplikacija za njega, jednostavniji i logičniji soft, displey u više boja...
Prednosti P990i: baterija, w-lan, touchscreen, ima qwerty tipkovnicu (ali je osobno meni premala i neugodna za rad), bolja kamera...
samo se ti trebaš zapitati što ti treba od mobitela, tj zašto ti mobitel treba...
ako ti treba mob sa w-lanom, onda se isplati mijenjati...
ako hoćeš manji, lakši i brži mob onda ne...
ja bi mjenjao bez nekih dilema :)
Mijenjaj, dobivaš veči ekran, ugodnije za rad. Ali ako ti mob. služi samo za SMS i razgovor ostani pri svom.
pa dosta je veći od 6120c. ako ga nosiš u đepu hlača, svakako ćeš "osjetit" da je mob tu... ;)
Za razliku od njega 6120c djeluje neprimjetno...
možeš malo ušarati prostora ako skineš tipkovnicu... :)
ali opet, veći je mob... :)
ja bi mijenjao zbog w-lana, prvenstveno... ali opet, kad se sjetim da se dosta mora "pikat" po displeyu, onda opet razmislim o symbian nokiji...
A jos mi samo recite koji je music player bolji? tj. zvučnik?
Malo prije mi je javil da je odustal, sad sam u bedu:(
ma neka,ostavi si 6120.P990 je mrcina puna bugova.:mad:
ja sam imao p900i i razočarao sam se i jedva ga prodao....
probja se mjenjati za N73 kao što sam vidio negdje po tvojim oglasima...
no uglavnom...nemoj uzet p990.to je po meni totalna glupost...to trebaš mazit i pazit.nemoguca misija nošenje bez futrole(ako hoces da je kao nov)
6120 mi se nesvidja isto zbog položaja tipki i materijala izrade....
ali propusti ovu zamjenu...:bat: