-
PPC preporuke
Ovako, zanimaju me ppc uredaji i mislim si nabaviti jednog. S WM platformom se jos nisam susretao i totalni sam pocetnik u tome. Konkretno, zanimaju me Qtek s200 i 9100. Pa ako se se susreli s tim modelima zanima me njihov rad, brzina, jel sporo ucitava stranice kad se surfa preko WLAN-a,jel Skype radi, kolko baterija traje. I nije uvjet da da to mora biti mob, moze i obican ppc. Dakle, koje bi bile vase preporuke za pocetnika.
-
Ja sam osobno imao oba uredjaja a trenutacno imam S200.Baterija ti traje ovisno koliko koristis uredjaj ali mozes sigurno ocekivati bar 2 dana.Brzina oba uredjaja ti je ista jer su to u biti isti uredjaji u drugom pakiranju,nisu brzi kao npr S100 iliti MDA compact ali nisu ni prespori,trebao bi sam probati pa procjeniti..Prek Wlan-a se da dosta ugodno surfati ali nemoj ocekivati brzinu kao na kompu..
-
A imas li neki program koji podize takt procesora i jel onda radi "pristojno". I buduci da si imao oba dva, koji je tebi bio bolji.
-
pa bolje uzet s200, manji je(tanji), jer nema onu tipkovnicu..osim ako ti zelis imat tipkovnicu,i cini mi se da se vario cesce nađe po oglasnicima... onda jel ti treba wlan?ako ne onda uzmes s100 koj je duplo brzi sve isto samo nema wlan i dosta para ustedis, ovisi sta tebi najvise treba..
-
moja preporuka je hp rx3715...ako ti je potreban samo ppc a ne ppc/gsm...ok je pocket..ima wlan...i procesor oko 400mhz