ipaq rx 3715 max memorija, wlan?
bok, imam ovaj uređaj, i zanima me kolku max karticu mogu stavit,
negdje citam da ide negdje da ne ide...neki kazu da idu samo one brze 150x
http://forums1.itrc.hp.com/service/f...67562+28353475
ja sam mislio uzet onu obicnu od 2gb sto je u diskontu24 oko 260kn mislim, a na crno i jeftinije... pa me zanima oce ta radit normalno, il ce stekat kad se napuni i to..jer recimo stavio bi neke igre i puno filmova na nju pa pokretao, pa moze savjet oce to stekat il bit sta sporija od one od 2gb....
i se mora uzet ovu od 150x brzine ,al onda tu ne bi uzimao jer su te po 400kn sto mi se ne isplati..jer 2od 2gb ima po 100kn kom...ova od 4gb mi zvuci prakticno al nemam pojma dal ce to radit kak treba??
sto se tice wlana, kolki to domet ima uopce? svi pricaju cak i bolje nego laptop, ja sam jedino u domu sportova uhvatio signal i surfo, odgovaro na forumu i to, al zanimljivo je da recimo ocu oglasnik prodaja otvorit pa me jednom izbacio samo, ili recimo supersport stranicu otvara a kad pokusam ponudu otvorit, izbaci me van skroz u pozadinu, veza i dalje ostaje na 2il 3crtice znaci max..netko je rekao da te stranice zahtjevaju vise rama il cega vec za otvaranje pa zato nece..to mi je bezveze, jer sta cu samo googlat malo gledat, i citat novine???
i kako vi ostali hvatate vezu, na faxu sam uhvatio drito ispred kabineta za informatiku al trazi sifru, no na predavanju il 20metara dalje nece uhvatit...ja se zanio pa ocekivao da cu fino s ulice hvatat mrezu, nisam jos probao u centru grada kako to funkcionira..jel to jednostavno se mora bit dosta blizu il je moguce da se nesto krivo narihtalo u postavka al sumnjam , kad sam u domu sportova neki dan se uspio u dvorani spojit na net, kad izađem iz dvorane veza se gubi....amater sam u tim wifi trikovima pa me zato sve zanima...