Molio bih vas da oni koji su koristili dotični uređaj ili ga još uvijek koriste bace mali kritički osvrt na mob, pozitivne osobine i mane jer planirao sam uzimat dotični uređaj u skorije vrijeme. Puno hvala unaprijed!
Printable View
Molio bih vas da oni koji su koristili dotični uređaj ili ga još uvijek koriste bace mali kritički osvrt na mob, pozitivne osobine i mane jer planirao sam uzimat dotični uređaj u skorije vrijeme. Puno hvala unaprijed!
Ja sam iskreno jako zadovoljan mobitelom...
Pa malo si pogledaj po ovom forumu, dosta se pisalo...
Npr. ovdje
Uglavnom :google: , napisi "p990i review" i znati ces sve sto ti je potrebno...
Cesto ces nailaziti na to da mobitel nije stabilan i da se resetira... ali sada je to uglavnom rjeseno, sada je puno stabilniji nego prije (govorim o Genetic), dok je vodafone isti kao i prije, tj. LOŠ, ali i to se da popravit relativno jednostavnim i besplatnim debrendiranjem kod kuce...
Pozdrav
Eto proslo je nekih 24h od kada ga koristim, prije toga bio je N93 i prije toga Vario, pa da bacim kriticki osvrt:
Dobro:
-cradle, punjenje, i samo rijesenje sa spajanjem
-kamera je izvrsna (obzirom da sam slikao i sa N93)
-Wifi spajanje je jednostavno, vrlo brzo kao i samo surfanje (bilo da se koristi bezicna konekcija providera ili wi-fi).
-jednostavnost koristenja kao obican telefon+ kada otvorim poklopac imam i smartphone mogucnosti
-tastatura je ok, cak i za moje cevape, tipkice su ok.
LOSE:
-zna se ponekad usporit no na sve to sam navikao koristeci i windows mobile uredjaje.
- jedanput mi je aplikacija zablokirala i to ne bitna (igrica).
- kuciste je dosta podlozno guljenju, no to se da rijesit silikonskom zastitom
- baterija traje 2 dana sa wi-fi koristenjem
Ukratko, doticni uredjaj sam imao prije 2 godine u rukama (kao prototip) i svidio mi se kao dobar naslijednik, i oduvjek sam ga htio pribavit, i sada kada sam ga nabavio, nije mi zao.