već mi nekoliko dana u vremenu od 18 pa do 21,30-22 sata forum se ne želi otvorit. loada stranicu koju minutu i javi da server nije dostupan.
ima možda netko ovakav problem još?
Printable View
već mi nekoliko dana u vremenu od 18 pa do 21,30-22 sata forum se ne želi otvorit. loada stranicu koju minutu i javi da server nije dostupan.
ima možda netko ovakav problem još?
ma svima ,server padne i nema foruma do jutra,tak je bilo zadnjih par dana.
da,da, a vi dečka zezali :cry:
šalu na stranu..da, meni isto šteka forum, ali to je sad normalno. bilo bi mu čudno da radi :)
I ja sam imala takav problem,valjda nesto sa serverom
ma kužim ja sve to, samo jedna stvar nije jasna, šta hosting ne rješava ništa po pitanju s toga, avalon je jedan od boljih hosting servera, ovo se ne bi trebalo događati...
ista stvar i kod mene
već par dana ne mogu na forum
također...
A hakeri ga haknu pa naši poprave, pa opet ga haknu, pa naši opet poprave i tako dok nekome ne dopizdi!
;)
Može biti priča ali da se do sada ikada tako šta često dešavalo baš i nije u zadnje vrijeme svaku veće!
Bude bolje ;)
češće nemogu nego što mogu na forum..
Meni također. Dobro, još imam modem, ali mi se forum normalno učita za 10-15 sekundi, ali se zna dogoditi da uopće ne učita.
Istina, dosta šteka u zadnje vrijeme, a pogotovo navečer....
isti problem i kod mene, poslje 20h nema vise foruma
meni se isto to desava poslije 7-8 navecer..
ispricavam se zbog nedostupnosti servera, imamo problema s njime. problem bi trebao biti rjesen u iducih nekoliko dana
Isto naravno kao i svima, al zanima me el bed ak se ostane stalno logiran?
Recimo na forumu sam, sve OK, i onda se naveće zablesa pa par dana nemogu na net, a stalno sam logiran na forumu...?
to nema nikakve veze, zasto bi bio bed? radi-radi, ne radi-ne radi. treceg nema, mozes ti biti logiran koliko hoces.
i kod mene čak dva dana zaredom nema problema...
Učitao se od prve.
Vauuuuu!!
danas opet problemi . . .
uspio se spojiti tek negdje oko 23:40 . . .
a pokušavao od 20:00 . . .
... je puca
E baš dok me držala napeljena situacija sa krajnjim rezultatom Engleska><Hrvatska nisam moga pisat!!!!!!
;D ...eto našima Mercedesa(množina) od rusa ;D ;D ;D
Forum j¤b¤čki šteka
Jučer nisam mogo na forum.Kaj se to događa?