Bok ekipa, ovako, buraz kupio W200i, kaze da mu baterija koju ima mob slabo drzi, pa je pitanje, da li se moze i gdje kupit jača baterija za taj fon?
Hvala
Printable View
Bok ekipa, ovako, buraz kupio W200i, kaze da mu baterija koju ima mob slabo drzi, pa je pitanje, da li se moze i gdje kupit jača baterija za taj fon?
Hvala
Standardne baterije uglavnom solidno drze, min 3-4 dana, ovisno o koristenju.
Prije ce biti da mu nesto ne stima sa ovom baterijom, ili mozda sa mobitelom.
A sto mu znaci "slabo drzi"? Da nije ocekivao 10 dana ili vise? :)
Veli da kad slusa mjuzu da mu nije dovoljno koliko traje, i pitao me dal se moze kupit jaca baterija ili da kupi jos jednu takvu.
Pitanje ne vezano za bateriju:
Koji je maximum kapaciteta memorijske kartice koju taj mobitel prima?
Veli buraz da je negdje citao da maximum 1GB, dal bi mogo primit 2GB?
Pise na www.mobile-review.com da moze prihvatiti max 1GB.
Sto se tice baterije, jos uvijek ne znam sto mu to znaci "slabo drzi". Koliko je to u danima?
Sumnjam da ima za kupiti nesto puno jaca baterija. Ako mu nije dosta to koliko drzi, nek si kupi jos jednu.
Pa pod tim je valjda mislio da njemu nije dovoljno koliko mu drzi baterija, a mislim da je to zbog toga sto putuje svaki dan u skolu busem i ima u jednom smijeru sat vremena voznje, a sad sam se sjetio da on uvijek pusta mjuzu na one mini zvucnike pa je mozda do toga :respect:
A sta se tice kartice, onda najbolje da uzme 1GB pa da bude siguran....
Za 2GB sam pitao kad sam naisao na kartice gdje 1GB kosta najjeftinije 175kn, a ima i za 200. Dok 2GB dodje 250, pa sam mislio da bolje da da 50kn vise i kupi 2GB.
Hvala na odgovorima :respect: