evo dobio sam taj mob i imam jedan problem cijelo vrijeme mi se vraca na onaj pin i moram ga ponovo upisivat mislim da je neki problem sa software ili tako nes
Printable View
evo dobio sam taj mob i imam jedan problem cijelo vrijeme mi se vraca na onaj pin i moram ga ponovo upisivat mislim da je neki problem sa software ili tako nes
Probaj ovako: Start - Settings - Lock (uneseš pin) - i u Promt if device unused for ili isključiš ili namjestiš duže vrijeme.
Koliko sam te shvatio mislim da te to muči.
ma ne pomaze jer zna neko di se moze download software za taj mob
u desnom gornjem kutu mi pise Phone is off i nemogu ga aktivirat
Download softvera možeš napravit s njihove službene stranice, samo ste trebaš registrirat. Ako ti je mob iz HR onda idi na www.htc.com.hr ako nije idi na http://www.htc.com/.
Probaj u Comm Manager uključiti opciju Phone, Comm Manager ti je u Start - Setings - Connections.Ili malo pogledaj u Phone u Personal-u.
Ako imaš Tele2 kartcu moždati neče htjet radit meni ne radi na P3600, a bilo je davno i na forumu govora kako ne radi na nekim PPC (HTC).
evo sve je sredeno sad me jedino muce poruke jer kad pisem su na ruskom kak da to sredim
i jos samo ako neko zna di mogu kupit crnu masku za mobitel jer sam ga dobio od kume a ona si je kupila rozi
Probaj pisat na hrvatskom :lmao:
... mislim da bi ti ovo pomoglo Start - Settings - System - Regional Settings te si u padajučem izborniku izabereš. Istina meni je phone iz USA i imam na njihovom setingu naštimano i normalno pišem HR tekst. Neznam stari... vidi.
evo sredeno fala
e sad jer znas za masku i jer znas neke programe za taj mob mislim neke igrice i takve dodatke,e i jos kako da sredim net posto sam na tele 2 da samo trazim postavke ili