treba mi program s kojim cu izrezat i smnjait kvalitetu mp3ce da si stavim kao zvono??? koji program i gdje ga naci??
Printable View
treba mi program s kojim cu izrezat i smnjait kvalitetu mp3ce da si stavim kao zvono??? koji program i gdje ga naci??
winampom prebaci u .wav (disk writer plugin), editiraj (skrati) programom za obradu glazbe (npr. cooledit) i zakodiraj natrag u mp3 u smanjenom bitrateu (bilo koji mp3 koder)
mozes napisat neki mp3 koder?
lame
ok ok nadjoh lame i izrezo sam u neri i dobro je ispalo s obzirom da imam sluh ko supak...
a dali mi netko moze poslat ili napisat gdje mogu nac poly melodiju tipa ono sirena ili neki vrisak...???
probaj google
http://www.uni-frankfurt.de/~pesch/
mp3DirectCut
FREEWARE!
No nags, no ads, no spyware!
Very smart size!
Handy ZIP archives, no installers!
No VB/VC runtime libs required!
No "Internet Explorer" required!
No usage of the Registry - settings stored in local dirs!
Najlakse je sa nekim editorom zvuka. Evo ja koristim Adobe Audition 1.0, iako to isto mozes uciniti i sa Soundforge 7, Wavelab 4, Audicity.. kad izrezes dio pjesme koji hoces, samo opalis 'save as' i odaberes mp3, bitrate na 32 kbps i gotovo.
S kojim programom se može napraviti wav melodija sa 8KHz, 4bbps i Mono, a da nije kodirana jer samo takve mi hoće mob.
Pokusaj s Nerom,malo moraš podesit
@dark -- to sam ja za m55 radio u običnom windowsovom sound recorderu, i, nebi vjerovao, ispadalo je prilično dobro!
Ovaj ne smije biti kodirani i ako napravim sa Nerijom ili Sound recordu pišemi neispravni format iako je wav, dakle, ne smije biti ni PCM, ni MPEG, ni ništa.
Šta da? To je bezveze! Meni je na m55 radilo kad je bilo u IMA ADPCM formatu. Možeš probat ako slučajno radi...
Moj frend za svoju Motorolu V300 sve mp3-ce uređuje u Neru
Probao sam sa svim kodiranjima kome imam na kompu. Ako želim otovriti zvuk koji sam snimio mobitelom mi piše da mi nedostaje codec. Zna li možda tko šta o tome?
Ljudi dovraga sto cooledit nije savrsen...?!
Ja koristim WaveLab. Za skracivanje je dovoljan i Demo.
= Citat =:
Izvorno postao Dark
da ti nije mozda ta melodija u wav formatu???
...ako si radio u neri sasvim moguce...
valjda :-/
a mozes sa nerom on ce rijesit problem kvalitete a i sa njime mozes isjec..ne treba ti nista drugo...
Za rezanje mp3 koristim COOL EDIT 2000, a za smanjivanje mp3(u 48,56 i bilo koji kpbs)koristim dB power AMD Music Converter. oba su super programi.
A kako onda na klraju se može iz Mp3 doci do wav melodije??? (tu ste objasnjavali ali nista nije bilo konkretno....) HVALA
Spominjali ste NERO , di se to u njemu može složiti i podesiti....
Ja koristim SoundForge 6 za prebacivanje iz formata u format i ostalo... (ovdje konkretno mp3 u wav).
Ovaj post mi je napisan jos prije sat vremena, a sad tek stiskam "posalji"...
Posjeti www.uploadujme.cjb.net sto sam sad napravio>slijedi ono sto pise na stranici :) >skini onaj cijeli 'folder' sox... :spin:
Svi koji zelite nesto da vidite, uploadujete i downloadujete, veceras sam otvorio posebnu stranicu za to...
www.uploadujme.cjb.net
JA sam taj SoundForge trazio na netu ali nisam ga nasao da ga skinem,neznam kako ali nisam ....PA bih te molio da mi kazes adresu ako znas i zelis....HVALA