Da li je moguce na tom mobitelu povecati rezoluciju izmjenom nekih postavki i softvera?
Interesira me jos, da li W810i moze imati softver kao K610i? Drukciji su meniji, po meni pregledniji...
Hvala.
Printable View
Da li je moguce na tom mobitelu povecati rezoluciju izmjenom nekih postavki i softvera?
Interesira me jos, da li W810i moze imati softver kao K610i? Drukciji su meniji, po meni pregledniji...
Hvala.
bilo je na forumu govora o tome nesto kao Savrseni video za vas SE... nisam siguran da se tako zove al cini mi se da je slicno tome.... ovaj tu imas kao neki program mislim da se radi o convertoru..... isprobaj pa vidi...
Tamo se pricalo o smanjivanju filmova i ostalog videa sa kompa za upotrebu na mobitelu, a ovdje se prica o mogucem poboljsanju videa nastalog na samom mobitelu.
Nokie imaju VGA i Samsung rez. snimanja videa 640x480 sto je super, a SE imaju jako malu. Trebam izvorni zapis u vecoj rez. nije to to kada se na kompu poveca rez.
A za meni me zanima, jel moze imati onaj preview prije nego sto otvoris video a on se pokrenuo u ikonici.
aha.... nisam dobro razumio pitanje... u tom slucaju onda nemozes poboljsati kvalitetu na samom telefonu.....
A za meni me zanima, jel moze imati onaj .....
nisam razumio tvoje pitanje
Vjerojatno mislis na preview videa u meniju sto je jednom bilo na K800? Nista od toga. Cak su i iz K800 to izbacili jer je bilo prebugovito.