JEl je moguce kako na tom mobu ograniciti da uzima datoteke vece od 3 Mb jer update sam Music player i on je ubacio sve zvukove s extencijom mp3 i onda slusas muziku i odjednom ona sranja za zvukove !!?? HVla punoooo
Printable View
JEl je moguce kako na tom mobu ograniciti da uzima datoteke vece od 3 Mb jer update sam Music player i on je ubacio sve zvukove s extencijom mp3 i onda slusas muziku i odjednom ona sranja za zvukove !!?? HVla punoooo
najlakše je da si napraviš novu playlistu, ili jednostavno sve mp3ce (koje slušaš, a ne korsitiš za zvuk zvona) smjestiš u jedan folder i onda u mp3 palyeru odabereš da ti reproducira samo taj folder :)
to sa folderom je jednostavnije od pravljenja posebne playliste... :)
e to me je i od prije zanimalo kako tj jel se moze preko foldera pokrenuti PLAYER i onda bi sve igralo !! a ovo da si napravim novu play listu to bi potrajalo jer sam nastancao 1.? Gb zike pa sad ti slozi sve ...
btw: svaki sljedeci refresh Music Playera ce mi ih opet podici ..tako da sam opet na istome !!
Pa ne mora ti ih podizati,samo napraviš ovo što je Ico rekao. Svu muziku staviš u poseban folder na kartici,i u Music Playeru podesiš da je taj folder izvor (na 6280 ide Opcije>Opcije reprodukcije>Glazbeni izvor,na 3110 bi trebalo biti tako nešto). Ja također tako radim i sve šljaka
2 balkanac : to na 3110 ne drzi VODU !! nazalost ja to nemogu napraviti...
pozzz