Koji vi koristite za skidanje filmica sa youtuba i drugih takovih stranica ....hvalaaa
Printable View
Koji vi koristite za skidanje filmica sa youtuba i drugih takovih stranica ....hvalaaa
jel imaš mozillu..mislim jel ju koristiš za surfanje ako da onda instaliraj ovaj program kao dodatak mozilli koji ce ti svaki put kad zabilježi video ponuditit download
youtube grabber
osobno ne koristim ni jedan program. ako imaš mozzilu možeš vadit iz cachea kao što sam napisao već u jednoj temi. ovak radiš samo dupli promet. da pogledaš video i onda da ga skineš.
C:\Documents and Settings\- ime korisnika -\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles - uđeš u jedini folder koji je tu i zatim u folde cache
u cacheu nađeš fileove koji imaju par MB i staviš ima samo *.flv ekstenziju da ih možeš gledat.
moraš uključit opciju da vidiš skrivene foldere i fileove
Youtube grabber u kombinaciji sa Alive YouTube Video Converter! Skine i convertira u bilo koji format za mobitele i slicno...
Po meni Total Video Converter...
Save2pc light..
Meni je najbolji mozzilin dodatak.. downloadhelper.. na bilo koju stranicu odes s nekim videom on sam ucita taj video i pita te zelis li ga download-ovati.. tako da nista lakse...