evo ga bliži se ljeto...još par dana ;) kreće se ne ljetovanja pa me zanima gdje će tko ljetovat...
ajd da ja započnem
ljetovat ću u Umagu, Pirovcu (kod Šibenika), Obrovac (blizu Zadra) i Dubrovnik :mega:
Printable View
evo ga bliži se ljeto...još par dana ;) kreće se ne ljetovanja pa me zanima gdje će tko ljetovat...
ajd da ja započnem
ljetovat ću u Umagu, Pirovcu (kod Šibenika), Obrovac (blizu Zadra) i Dubrovnik :mega:
...Selce pa travnjak ja i kosilica...
Čim završi škola idem dva tjedna na Punat ( na otoku Krku), a za poslije ću vidit...
kad završi škola...ah to su bili dani...tako sam i ja pričala i otišla u 7 razredu osnovne u Punat u omladinsko odmaralište sa frendicama...bilo je ok, samo sam zamalo bila ajmo reć rejpt
ove idem na pag! brač! i bašku vodu!
Ja idem u Crikvenicu i na Korculu, gdje imam vikendice!
Ja sam do sada 7 godina bio u Crikvenici, do prošle godine. Ove sam najvjerojatnije u Novigradu istarskom.
možda umag u osmom mjesecu..isto tak mozda otpicim nekud sa ekipom s autom ,al to ak se upisem na fax+zaradim za to--
ja odoh na dva tjedna na vir sa frendovima nakon što se oni (ne)upišu na fax, a kasnije u njivice, a negdje cu ugurati i pag zbog andree :)
Jarun je zakon:D
idem sad u petak u istru, umag, kasnije dalmacija, peljesac ;)
:cool: pa i je , ja sam tam svaki dan po lejtu i super je.= Citat =:
Poslao: IggXy
Jarun je zakon:D
Inace , vidim da je Umag in, a... ccc svake godien sam tam vec ga znam napamet
a ko ga nezna..... umag je zakon :)
hm na koju plazu ides?jel ides navece do lunica?
@Dark, ja sam zadnje 4 bio u crikvi ;D
ja umagu ljetujem već 3 godine, idem na plažu stella mariss, a nekad se zaletim do katora jer su tamo turniri...
killa od kojeg pa do kojeg si datuma u umagu;)
meni ej to daleeko , iako ej tam zapravo najljepse, pjesak i to.
Ja ove kao i prošle i pretprošle ne idem nikud na more jel mi se ne da. Idem u Viroviticu i tam ću biti cijelo ljeto. Starci i sestra idu na jedno mjesec i pol dva u Crikvenicu
...kontinentalna klima, užas. Inače je ko grad OK.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
a ko ga nezna..... umag je zakon :)
SREDNJA DALMACIJA RULES!!
ja cu u 7. mjesecu u Biograd na nekih mjesec dana...
nije kontinentalna klima,isto je ko u dalmaciji , ljepo je vrjeme stalno, gledaj si temoerature po ljetu.jos je prednost kaj ima manje bosanaca i srba= Citat =:
Poslao: tomo
...kontinentalna klima, užas. Inače je ko grad OK.
SREDNJA DALMACIJA RULES!!
ma ti si najpametniji
a ima više mađarica....
cehinje rulz :)
o ja poznajem dvije..mrak su...Anetka i Lucie....obožavam i češki
nenji na svijeti clovek ten abi se zahoval lidem vsem....
u 10 dana koliko sam ja tamo bio (svake godine) možda me samo jednom zatekne kiša, ali inače je Ok :mega:= Citat =:
Poslao: tomo
...kontinentalna klima, užas. Inače je ko grad OK.