-
gps za mda vario
pozdrav svima, novi sam na forumu..citam i vidim ovdje ima dosta ljudi koji se jako dobro razumiju u telefone i u neke stvario koje su vise od telefona..imam mda vario nekih 6mj..citao sam da je nekako moguce na njega instalirati gps i kartu hrvatske...zanima me kako to napraviti..unaprijed hvala na odgovorima
-
treba ti gps uredjaj koji se bluetoothom spoji na mob..imas ih od 500 kuna na gore,pogledaj u vemilu,hg spotu...
-
ok, hvala..sad iam jos jedno pitanje..jel mogu nekako mjenjati teme na njemu?imam onu ruznu t-mobileovu..i kako mogu neki mp3 staviti za ton zvona?(i ako moze neki link s nekim dobrim programima za njega)..hvala puno:respect:
-
Teme: Start - Settings - Personal - Today (trebalo bi tako)
Linkovi: link1, link2
MP3 melodiju kopiraš na uređaj na način da odabereš My Device - Windows - Rings i to ti je to, tu se nalaze meni ali kao zvono prilikom poziva. To sam još davno pobaco tako da ti ne mogu potvrdit dali sam što propustio, a sad mi je mob. na punjaču pa ne mogu provjerit. Probaj
-
jednostavno drzi na pjesmi i otvorit ce ti se prozor i skroz dole ti pise set as ringtone i to je to..
-
a za temu : start - settings - today
-
eo iam jos jedno pitanje...jel se moze preko njega nekako ic besplatno na internet?
-
kako to mislis?mozes jedino ako imas wireless doma,onda si nastimas na mobu da ti nadje mrezu,podesis u postavkama u mobu da ti se na net spaja preko lana a ne preko gprs...
ako zapnes negdje pitaj..
-
imam wirelles...al ono kad sam negdje vani, a trebam net...jel ima lijeka za to osim web n walk koji je 100kn mjesecno?
-
e imam jos jedno pitanje..zas ne mogu otvorit temu na oglasima(prodaja/zamjena)..pise mi nes nemas korisnicka prava...:notworking:
-
pročitaj pravila oglasnika i sve će ti biti jasno
-
a steta..prodo bi ga, a ne mogu stavit oglas:dunno: