Na prvi pogled kad mi je prodavač dao kutiju..ja reko wtf..kutija je veličine 4 kutije cigareta, idmah sam pretpostavio niš od sluška..i na kraju sam nažalost bio u pravu..niš se ne dobi s mobom..samo neke upute i to je to..normanlno punjač i baterije.. prejadno od strane vip-a.. Al dobro kartice u mob idu microSD a nisu tak skupe pa mi za to nije bed, a slušalice imam već otprije.Upalio sam mob i odmah onaj dosadan vodafone softver:cry: odmah prebacujem temu :) Prčkam po mobu i ima sve ko večina novijih mobitela..Kamera je 1.3 i kad se prebaci na komp ok je slika, niš posebno a nije ni za baciti..prosjek neki..Ali displej na mobu je katastrofa,a dobro nije baš tak loš ali sam naviknuo na bolje..reza je 160*120 260k boja ..negdje u rangu BS C81 makar on ima malo veću rezu..Zvuk e zvuk je predobar ..na sluškama je jači od 90% mp3 pleyera sa običnim slušalicama..čak i od mojih sonyevih koje sam platio 150kn je jači..a i dobar je zvuk,čist..samo se treba u ekvalizatoru namjestiti.. BT je ok, IC ko IC..Tipkovnica je super i brzo se pišu poruke..Ugl meni se mob sviđa i još za 200kn kolko sma ja platio( tu ponudu su dobili pretplatnici uz produživanje ugovora na 12 mjeseci) inače u vip kompletu je oko 1300kn ja mislim..Za bateriju ću vidjeti kolko će trajati.Tolko od mene za sada..pa ako nekog neš zanima nek pita..
http://www.gsmarena.com/nokia_6151-1596.php