Koji bi uzeli?
Printable View
Koji bi uzeli?
t630
V600, ima opcije svih ovih + još neke osim IRDE
da neznam za x600 onda bih uzeo t630. x600 bolji u performancama, bolja kamera, vise memorije, irda, za razliku od t630 koji ima i bluetooth. znaci definitivno x600
a sto se tice motorole, ako imas love uzmi v600, ali nemoj se previse zamarati jer ti dode na isto tak sve jedno v500 ili v600. i da kinfa da v600 ima vise opcija, ali ako skines novi soft za v500 imas sve opcije ko i na v600
v500 sa sw. v600
cijena nije bitna,mogu kupit bilo koji.Gledao sam X 600 i svidio mi se se samo mene kod Samsunga nervira to sto alarm ne radi kad je telefon iskljucen i sto stalno moras iskljucit T9 pri pisanju poruke,motorole nisam vidio,t630 standardno dobar
ma uzmi si V600 jer dobiješ i garanciju, ak ti je puno para uzmi V500/V525 pa ga ak oćeš flash-aj al ti se gubi garancija ;)
Alarm radi kad je telefon isključen samo ces morat svaki put gasit T9
daj nemoj zezat. alarm nije alarm kad se ne bi upalio da je mobitel ugasen to mora biti. sto se tice t9 imam isti problem kod siemensa samo sto je kod mene ikljucen i kad predu velika,mala,samo velika slova i brojke onda se ukljuci, ali prebacim ga opet na velika pomocu #. pa tak preskocim t9= Citat =:
Poslao: nimda
cijena nije bitna,mogu kupit bilo koji.Gledao sam X 600 i svidio mi se se samo mene kod Samsunga nervira to sto alarm ne radi kad je telefon iskljucen i sto stalno moras iskljucit T9 pri pisanju poruke,motorole nisam vidio,t630 standardno dobar
inace x600 za svaku preporuku.
nije los ni v serija motorole, ali ne volim preklopne. fuj
Ma samsung nemoj, to je zadnje smeće, najbolja je V600.
samsung, koliko ja znam ima najbolje ekrane za mobitele. i da nije bilo st60 definitivno bi se odlucio za x600. ne znam akva je baterija, raspitaj se po forumu, ali siguran sam da je među najizdržljivijima. odluka je tvoja
Samsung ima najbolje ekrane al najgori software i funkcije!!!!!!
motorole vXXX serije imaju najbolji i najveći ekran od ovdje ponuđenih. To je potvrđeno na više testova (npr. mobile-review).
i najgore baterije= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Samsung ima najbolje ekrane al najgori software i funkcije!!!!!!
kak da ne= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
ali ako skines novi soft za v500 imas sve opcije ko i na v600
kaj nisi znao= Citat =:
Poslao: kinfa
kak da ne
pa onda nije nikakva razlika između V500 i V600, i bilo bi glupo da se softovi ne razlikuju
ma sve je to uredu. ali vjeruj mi da moze. probaj pa javi= Citat =:
Poslao: kinfa
pa onda nije nikakva razlika između V500 i V600, i bilo bi glupo da se softovi ne razlikuju