MDA Vario - veliki problem
Pozdrav ekipi,
Evo opisa problema koji me muci.
Imam MDA Vario star cca 13 mjeseci. Prije 10 mjeseci sam izgubio originalni punjac i u Ve-Milu kupio univerzalni USB punjač i sve je radilo super. U 6 mjesecu mi se mobitel isprazni, ja ga priključima na punjač i ništa. Odnesem ga u T-Mobile, oni ga proslijede u Electromagic gdje mi zamijene USB porta na uređaju, garancija sve pokrije i sve super.
U 9 mjesecu mi se ponovno mobitel isprazni do kraja i ugasi se, prikljucim ga na punjac i nista. Ponovno u T-Mobile, oni dalje u EM, opet zamjena USB porta, opet garancija i opet sve super.
Ali, ista stvar se ponavlja u ponedjeljak, međutim, više nemam garanciju jer je istekla prije dva tjedna.
U cemu bi mogao biti problem, punjac je aftermarket, ali USB kabel s kojim spajam uređaj i punjac je originalni koji je dosao s MDA*om.
Jel imao neko slicnih problema?
Mozda netko zna u cemu je stvar?
Nije mi problem platiti popravak, ali ne bih htio platiti zamjenu USB porta sada i opet za par tjedana.
Hvala!
P.S. Prije dva tjedna mi je pukla kopca poklopca baterije pa ako netko ima za prodati ili zna gfdje mogu kupiti bio bih zahvala (u EM im dolazi slijedeci tjedan vec dva tjedna).