Eh evo ukratko, da ne pametuem previse, imam pitanje :D
Znaci, mobitela nemam, k510i ukraden i evo mozda mjesec sam na starom siemensu.. I ajd svasta sam nesto mislio, konto, razmisljo i eto izbor je (valjda) pao na k750i... jer, kolko sam ja shvatio, za te pare taj mob je najbolji... za 1000kn... Prvo sam mislio ic na s500i, pa me onda odvratiste zbog te famozne tipkovnice, pa recimo 6233, ona zbog dekodiranja, pa mislio sam i LG KG800, chokoladu, od nje me odvrati proizvodjac, jer nekako sam skeptican prema njoj... nesto mi ovdje napricase da se kvari i svasta nesto (mada se meni mobitel svidio dosta, vecinom po izgledu, a i eto po funkcijama nije neko smece, ima finih stvari al eto)...
Uglavnom k750i... (ako se ne predoislim u ova 3 dana al nebi trebo ;D).. Njemu me privuklo dosta stvari, SE, pa igre recimo ;D, pa programi, pa nova Opera (vidio sam sa na chokoladi radi samo BAsic verzija), pa moddanje, pa BT programi (recimo Mobiluck il slicne stvgari za zezanje), MyPhoneExplorer, kamera... Mislim da su to dovoljni razlozi i da necu pogrijesit, a ako i pogrijesim u kupovini valjda cu ga moc prodat za slicnu cijenu, u dogledno vrijeme, ako sta novo i fino dodje i da mi se iznimno svidi...
I, eto mada rekoh da necu dugo, napisah poprilican tekstic (valjda u nadi da ce mi neko nesto lijepo rec o cokoladi i odvratit od K750i :D)..
A pitanje bi bilo, ono koje pomenuh u prvoj recenici je: K750i u tele2 paketu ili u VIPkompletu??? Vip mi se cini kao ozbiljnija firma od tele2, u to sam se uvijerio preko podrske, jer sam poslo mailove korisnickim sluzbama VIPu i tele2u (t-mobileu nisam, jer oni eto isto fino na stranici tamo pod detaljne specifikacije pojasne sta sve dodje u pakovanju) u kojim sam pito sta sve dodje u paketima...
U VIPu zena rece: "Detaljnom provjerom vezano za Vas upit sto dobivate kupnjom SE K750i, dobivate: slusalice, PC software, memorijska kartica, USB kabel, punjac neovisno da li se radi o Vipme kompletu ili kupnji samog mobilnog uredjaja." Cijena paketa u vipu je 1091.00 kn. Medjutim, nikako mi se nesvidja sto je vodafoneov softver, pa sam mislio zaobic ovo u VIPu...
Zena iz tele2 rece: (mada mislim da nisu ni gledali paket, jer je kopirala odnekle, cak mi je jednom napisala da dodje kartica od 1280mb :D, i to uz mobitel koji uopce nema slota) "u "bla bla" Start paketu uz mobilni uređaj Sony Ericsson K750i ne nalaze se
slušalice niti USB kabel te je na uređaju naznačeno "Quick share".". Cijena je 1045 kn. I ovo mise cini najpovoljnije sto se tice cijene. Za kablo mi nije bitno jer kablo imam, ostalo mi je od proslog mobitela, a i planiram kupit i BT dongle kasnije..
Eto... To je ukratko to ;D Mobitel, planiram kupit u subotu, ako me ko ne odgovori, il pomete... Al nadam se da se to nece desit...
I jos jedno pitanje... Jel mogu od kuce dekodirat mob??' recimo ako je CID49? Posto ne pratim to u zadnje vrijeme, i neznam dokle je uznapredovalo to probijanje zastita i slicno...