-
[9500] pitanje za qwertz
Prvi put imam komunikatora pa s emalo borim sa postavkama i imam par pitanja.
El se može promjenit tip tipkovnice tj.unosa, jer meni na mjestu ":" su a sa umlautom i o.
I još nešt, očito sam tupast al ne mogu se nikak spojit na net sa edge nego stalno forsira gprs ( imam wnw).
I mob mi se nekada zna sam od sebe izresetirat. Kakvo je stanje sa upgrejdom firmwera, to moram u servis i treba li to?
-
to je moj 9500 bio pa da ti ovako odgovorim redom...mene je isto zivcirala tipkovnica ali sam bio navikao na nju...trebalo bi software srediti bice...
edge nisam koristio jer ne koristim internet koji se naplacuje...
dok sam ga ja imao radio je ko svicarski sat...nikakav reset
upgrade je najbolje "uradi sam" naprqaviti osim ako nezelis mobisu donirati
pozamasnu sumu novca
firmwware pogledaj na http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...php?model=9500
-
Kako telefoni brzo putuju, vjerojatno će i od mene brzo otić :)
To se možda i izresetira jer wlan dosta napadne bateriju. Ali kao što kažeš već sam se i ja privikno.
-
ha ha!
taj je mob bio kod mene! :)
Ovako:
1. reset?! ni jednom mi se nije resetao, stvarno je ok radio
2. tipkovnica je takva kakva je, jedino promjenom cjelog softwarea se da rijesit, ja sam se bio navikao i strikao po njoj ko veliki! :)
pere me malo nostalgija, najbolja nokia koju sam ikada imao :( po nekim stvarima nije ni do koljena variu kojeg sad imam..
-
nope...nema ti veze reset s wlanom...ja sam znao sjediti cijeli dan u NSK na wlanu i nije se ni jednom rsetirao...ili je odlucio otici u mirovinu mobitel ili je el tompa neka cuda radio
-
Da, ja sam ga od el tompe uzeo.
Mislim da mi je to ipak na kraju bed jer mi je baterija malo pri kraju bila a wlan dosta baterije srće..