ovako premišljam se koji da LCD kupim....sad neznam koji je bolji izmedu ova 3.....
PHILIPS 220WS8FS 22'' LCD DVI 5MS
LG L226WTQ 22'' LCD DVI 2MS
LG L222WS-SN 22" 5MS 1000:1
moze pomoc......hvala...........
Printable View
ovako premišljam se koji da LCD kupim....sad neznam koji je bolji izmedu ova 3.....
PHILIPS 220WS8FS 22'' LCD DVI 5MS
LG L226WTQ 22'' LCD DVI 2MS
LG L222WS-SN 22" 5MS 1000:1
moze pomoc......hvala...........
Sva tri su gotovo identična, razlike su minimalne, a iz pročitanog sa pceksperta i neta ti toplo preporučam Philipsa - nahvalili su ga to je nešto užasno, zato bolje provjeri imaju li ga u trgovinama gdje ga želiš kupiti jer manjeg brata 200WS8F su razgrabili..
Isto tako bilo bi dobro da kažeš za što ti LCD treba. Makar u nekim postocima izrazi što želiš na njemu raditi (igre, filmovi, office...)
mah samo kucna upotreba.....filmovi,igrice,surfanje,tv........a cijena im je gotovo ista........samo zelim da mi bude od 22''........a cijena im nije velika oko 1500 kn......
u sloveniji........jer dobijem povrat poreza itd.........
Kod nas je 2300 taj Philips..
Kažem ti, dobro se raspitaj za Philipsa, taj model je trenutno bestbuy u toj klasi. Uzeo bi ga i sam da sam imao tolko para, ali sam na kraju odlučio za 20".
Sad ću ti potražit par linkova pa ću editirat post..
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79462
A ovo ti je review 20" modela - isti vrag kao 22" ;)
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=80610
evo ti od link philipsa
a i tamo je 300eura a bez poreza ne moze biti manje od 200
dobro malo sam pretjerao ali opet je nisak cijena.......1700 kn
Kupio sam ga jučer u vemilu, 1549 kuna.
Bio je zadnji, tako kažu.
Jako zasada zadovoljn sa slikom.
Wide nisam želio jer sam zaključio da mi ne treba.
Ima i DVI ali ga kompa nema.
Iako sam, kažem zadovoljan sa slikom, ima li možda nekakvih adaptera za instalaciju DVI kabela?
Zaboravio pitati u trgovini....
Ako nemaš grafičku sa DVI izlazom, a želiš iskoristiti DVI kabel - ne kupuj nikakve adaptere jer njima nećeš ništa dobiti. Možeš dobiti čak i lošije rezultate.
Nabavi DVI kabel (osim ako ga već nemaš) i neku staru grafičku tipa GeForce4 koja ima DVI izlaz (ili u rangu s njom: Radeon 9200-9600) i imaš čisto digitalno rješenje.
da ne otvaram temu... daj mi recite koji je najbolji lcd monitor
uvjeti su da ima dvi utor, 22" ekran, 2ms
da je fakat mrcina od monitora
može link i cijena za svaki ponudđeni :beer:
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113001
evo pišem pred njim.
odličan je,ali ne sječam se(nije me zanimalo dali ima 2 dvi-ja)mislim da nema,probaj se malo informirati.
Evo ja sam si zeo ponovo Samsunga Sync 245B. Prema usporedbama i cijenama šta se nudi na tržištu moram reći da se ne mogu tužiti. Prije toga sam imao slab LCD sa slabim karakteristikama.
LG ima par modela koji imaju jak kontrast i veoma brz odaziv kao naprimjer L1900R iz te serije ti preporučujem TFT koji te neće iznevjerit. LG nije baš najbolji u LCD- ovima ali među pet najboljih se nalazi! Ako ti nije hitno onda se malo raspitaj se okolo ili kod prijatelja. Bitno je da znaš za šta ti treba i koje svrhe.