Pogledajte na link što,nadam se rijetki nesretni vlasnici dotičnog modela,imaju "pod haubom".
http://www.mobile-review.com/article...a6230-en.shtml
Printable View
Pogledajte na link što,nadam se rijetki nesretni vlasnici dotičnog modela,imaju "pod haubom".
http://www.mobile-review.com/article...a6230-en.shtml
Strahota, a baš mi se sviđao taj mobač.
Al ovo je Mađarski proizvod, vjerojatno one Finske koje dolaze kod nas nisu takve.
JA IMAM IZ MAĐARSKE! NEEEEEEEEE! /a dobro, možda nije na svima= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Al ovo je Mađarski proizvod, vjerojatno one Finske koje dolaze kod nas nisu takve.
djjovanhahaha, u nadi je spas! Gdje si ti kupio svoj primjerak?
Ja imam madjarski i na svu srecu nemam taj problem (lucky me) :)
Zato sam ja uzeo Samsunga umjesto Nokie:D
Svaka čast Nokijim kooperantima.
Ne kupujem više Nokiju ak ne bude iz Finske,zbilja ne mogu vjerovat o ovom "sranju" o Nokiji 6230,a proteklih dana razmišljam kak da prodam 7250-ticu i kupim si 6230,sad definitivno znam,
NE KUPUJEM JU
Svaka čast Nokijim kooperantima,
zbilja ne mogu vjerovat o ovom "sranju" o Nokiji 6230,a proteklih dana razmišljam kak da prodam 7250-ticu i kupim si 6230,sad definitivno znam,
NE KUPUJEM JU
ja imam N6600, srecom iz Finske!
dobro, ni ja nemam problema. moja je šverc komerc iz švabije. Ma to su one ruske krivo uskladištene u Sibiru HAHAHA :D:D:D:D:D
Pa valjda garancija vazi na ovo??!!
Mislim da mora,ali fora je u tome da se te Nokie iz mađ proizvode za Hrvatsku(Točnije istočne zemlje),pa je malo teže nac onu iz Finske
Pa ak ga uzmem u Mobisu nije valjda da tamo ne priznaju garu?!
Mislim da ce priznati ali samo tamo
A nisam bas skuzio o kakvoj se greški radi , pa ako bi itko bio ljubazan da kaze da li je to nes ozbiljno ili ne tj. sto je to? Da li su popravili to s obzirom da se spominju samo nokie proizvedene u 4 i 5 mjesecu.
Ja sam kupio prije tjedan dana i proizvedena je u 7 mjesecu ali isto je iz madarske.
Molim vas objasnite kak se moze skuzit ta gresa!
Hvala unaprijed
moraš otvorit mob
Ali kakve probleme uzrokuje ako ih uzrokuje?
I da li ce mobitel crknut ili je to samo estetski iznutra drukcije?
Jel ti sve normalno radi???
@alizee
Ajde daj neke utiske i slicice s pile da vidimo kak sljaka?!
btw: Dobro nam dosao :)
Poslat cu slikica cim kupim kabel ponestalo u mobisu dku-2 kabela, pa mozda uzmem bletooth.
Inace sve radi oke. Ali je mob nov pa se stigne jos puno tog desit.
S mobitelom sam zadovoljan
Tipkovnica mu je prejebena, fina za tipkanje, kamera mrak pogotovo u nightmodu. Jedna "glupost" je sto nema zoom kod slikanja ali kad udes u sliku koju si snimio ima zoom 2x ( detalji mrak). I da ima neka tipka sa strane za brzi ulaz u kameru ali nije mi to tak nuzno.
OPCI DOJAM: Fantasticno, nisam pozali sto sam je kupio
Mobitel je fantastičan, sa svog uzeo prošli tjedan u VIP-u... isto je iz Mađarske... zua sada nemam nikakvnih problema.
Ja sam svog isto u vipu uzel pa kao ni ti nemam jos problema nadam se da ni necu!!! Brijem da su to patke!!!:lol:
Super glavno da vam sve sljaka kak treba
Onda slike obavezno cim uspijes nekako prebacit na komp, malo dan, malo noc, malo zoom, malo paparazzo :)