Dakle prijateljica treba novi mobitel i uvjeti su da bude "ženskasti", da ima zvijer od kamere i da bude Nokia!
Što predlažete?
Do sad je koristila Nokiu 6260... Ja sam mislio da uzme N76 ali ona nema baš "zvijer" kameru...
Printable View
Dakle prijateljica treba novi mobitel i uvjeti su da bude "ženskasti", da ima zvijer od kamere i da bude Nokia!
Što predlažete?
Do sad je koristila Nokiu 6260... Ja sam mislio da uzme N76 ali ona nema baš "zvijer" kameru...
n73...po meni je to mobitel za zene i sve one koji se tako osjecaju...onaj joystick (a bome i tipkovnica)je pre gay ako mene pitate(neka se neuvrijedi nitko)...a ako nebi nokiu uzmi joj k850...najbolje trenutno...
Pa za izbor se namece nokia 7390 stvarno pravi zenski mob s super kamerom...
yup slazem se s ovim...previdio sam taj model...i jos ga ima u pink boji
slazem se sa sonycom!Ima jaku kameru i bas je onak zenskasti:)
a 7373? koliko sam vidio ima dosta dobru kameru, frendica je imala taj u rozoj boji, i baš je dobar za ženske..
mozda 7373 ima ok kamru...a i dost je jeftiniji od ove 7390 i pivot je,a vidim da voli mobove s cudnim nacinom koristenja(6260):respect:
ali 7390 ima bolju kameru od 7373, i po meni najbolji izbor ;)
da kao sto svi kazu nek uzme nokiu 7373 ili 7390. 7373 je vise zenski mob, a 7390 ima bolju kameru....
7390 je pravi zenski mobitel,a k tome su i specifikacije vrhunske.
mislim da nema greske kod kupnje 7390.
Hvala svima... :respect:
Preporučio sam joj 7390, nisam ni znao da ima tako jaku kameru taj model. Jedino je preoblem što ga nema u T-mobile ponudi ali smislit će nešto. :hrv:
Pogledaj u oglasniku,taj mob je imala moja stara i vjeruj mi za zenske potrebe je savrsen