Bok !!
Zna li netko kad bi ta usluga mogla zaživjeti kod našeg "najmlađeg" operatera ??
p.s. da li u ostalim zemljama Europe imaju tu uslugu ??
Printable View
Bok !!
Zna li netko kad bi ta usluga mogla zaživjeti kod našeg "najmlađeg" operatera ??
p.s. da li u ostalim zemljama Europe imaju tu uslugu ??
Mislim da je netko spominjao a mozda cak i dao link na Svedski Tele2 gdje to postoji.
Tako da se nadam da ce i kod nas to u neko dogledno vrijeme pustiti. Mislim da to ne bi bilo puno kompliciranije nego npr. sto su dali da obnovis bonove preko sms-a.
Evo napokon da je i ovdje omogućena ta usluga, iako nigdje nema te objave, naime probao sam poslati email na svoj broj mobitela (format kao u T-mobile) i
stigao je kao da sam T-Mobile korisnik.
Znaci: 38595xxxxxxx@sms.t-mobile.hr
No zanimljivo je da ta stvar prolazi i za sve bojeve prenesene u Tele2 mrežu kao i za brojeve npr. koji su od početka u Vipu i koji nikad nisu mijenjali mrežu i naravno imaju format 38591xxxxxxx.
Znaci ISTI vip broj u formatu 38591xxxxxxx@vip.hr (vip ima po defaultu uključenu tu uslugu) i 38591xxxxxxx@sms.t-mobile.hr
prolaze bez problema.
Dajte isprobajte vi koji imate vip i tomato !!
@krokan
Radi i na Tomato u formatu 38592...@sms.t-mobile.hr
Mislim da su nesto krivo konfigurirali u svom softwareu, ali bojim se da ce skuziti ako ljudi budu masovno to koristili, pa je mozda bolje da nisi to spominjao (makar ne ovako javno :))
Uzivajmo dok radi :respect:
Moj broj je 099 xxyyyzz prebacen na Tele2 i radi kao curica.;D;D;D;D
.
.
Od jucer vise ne radi !
.
.
@kokibj
Ovisi sa kojeg maila saljes!
Ni meni vise ne radi kad saljem sa gmaila ali npr. sa @vip.hr radi.
ISPRAVKA:
Radi samo na brojeve koji su u t-mobile mrezi!
Meni je prestalo raditi s gmaila na Tele2, ali sa net.hr maila i SMTP servera dignutog na mom kompu je radilo. Danas ni to ne radi.
Da i meni neki prodje a neki ne! Ili nesto rade (vjerovatno da se moze slati samo na t-mobile) ili taj mail2sms server ima nekih problema!
Nema smisla ne dijeliti informacije......zar ne ?
Sve u svemu (do daljnjega) :tclosed:
.
.
jer ima neko rjesenje da to radi ponovo